Yozgat İl Genel Meclisi Ekim ayı üçüncü bileşim toplantısı İskender Nazlı başkanlığında yapıldı. 2 gündemin görüşüldüğü toplantıda okunan raporlar oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin ilk maddesinde Çekerek ilçesinde bulunan spor tesisleri ile halı sahaların son durumu hakkında Gençlik Spor ve Turizm Komisyonu tarafından hazırlanan rapor okundu.
Kapalı Spor Salon Ve Yüzme Havuzu Talebi Oldu
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı bir adet Kapalı spor salonu ile beraber özel olarak faaliyet gösteren bir adet Halı sahanın bulunduğunu belirten İbiş, “
Ayrıca ilçede dünya mükemmeliyet belgesine sahip rafting parkuru yer almaktadır. Bununla birlikte İlçede Çok amaçlı kapalı spor salonu ve Yarı olimpik yüzme havuzu talebinde bulunmaktadır. Mevcut bulunan futbol sahası ve yüzme kortu tesisinin etrafının tel örgüyle çevrilmesi ve ilçedeki hayvan sürüleri ve köpeklerin saha içerisine ve etrafına girmesine izin verilmemesi için etrafının tel yapılması yerinde olacaktır. Tesislerde yüzme, futbol, tekvando ve rafting kurslarına gençlerimizin yoğun ilgisinin bulunduğu gerek yerinde yapılan incelemelerde ve gerekse ilçe spor müdürlüğünden alınan bilgilerden anlaşılmıştır” diye konuştu.
Muhabir: Kadir Görgülü