Yozgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlhamı Bakıcı, Yozgat Belediyesi Bozokspor takımının antrenmanını izledi.
Yozgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlhamı Bakıcı, Süper lig görmüş bir vilayetin takımı buralarda olmaması gerektiğini söyledi.
Bakıcı, “Artık bütün halk, seyirci bütünleşip bu takıma desteklemesi gerekiyor. Bu takımı el birliği ile profesyonel lige taşımamız lazım ki, alttan amatörde bir sürü takımımız oldu. Onların da hedefi olması açısından bugün bu takımı el birliği ile çıkartmamız lazım. Bu takıma destek olmamız lazım. Taraftarlarımız, taraftar liderlerimiz, STK’lar, hepimiz sahip çıkmamız lazım” dedi.
Sucu Bucuları Bırakmamız Gerekir
Artık Yozgat olarak sucu-buculuğun bırakılması gerektiğini belirten Bakıcı, “Onlar gider yarın diğerleri gelir. Kimler vardı bu kulüpte başkanlık yaptı. Spor aşktır. Futbol bir havadır. Bir hava seyirci olması lazım. Seyirci olmazsa antrenmanın ve futbolun tadı olmaz. Seyirciyi kutuplaştırarak bir yere varamayız. Bu takımın arkasında taraftarın deplasmanlara, içerideki maçlarına gitmesi lazım. Bir hava yakalaması lazım.”
Köy Takımları İle Oynamak İstemiyoruz
Süper lig görmüş bir şehirde yaşadıklarını ifade eden Bakıcı, “Ben artık köy takımları ile oynamak istemiyorum. Ben futbol sever ve sporseverim. Geçmişte birçok büyük takımla oynamışız. Süper ligi 4’üncü bitirmiş bir şehriz. Onun için her şey ile profesyonel lige çıkarmamız gerekiyor” diye konuştu.
