Yozgat İl Müftülüğü'nün organizasyonuyla, Filistin halkına destek amacıyla anlamlı bir buluşma gerçekleştirildi. 5 Kasım Pazar günü akşam namazının ardından Yozgat Çapanoğlu Büyük Camii'nde toplanan Yozgatlılar, siyonist İsrail’in işgal altındaki Gazze'ye yönelik katliamlara karşı Filistinli ve Gazzeli Müslümanlar için dua etti.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden'in yaptığı sohbetle manevi bir atmosfer oluştu. Yapılan sohbet sonrasında İl müftüsü Ali Gülden tarafından edilen dualara topluca amin denilerek destek verildi.
Çapanoğlu Büyük Camiinde düzenlenen programa Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, üniversite öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

Yozgat İl müftüsü Ali Gülden,
“Bu anlamlı organizasyon, Filistin halkının maruz kaldığı zorluklar karşısında uluslararası toplumun dikkatini çekmeye ve onlara moral desteği sağlamaya yönelik yerel çabaların bir parçasıdır. Yozgat'tan yükselen dualar, uzakta ama gönüllerde yakın olan Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu hissettirmek istedik” dedi.