Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesindeki mitingin ardından Yozgat'ın Yerköy ilçesine giderken 25 Mart 2009'da Göksun ilçesi kırsalında kiraladığı helikopter kazasında vefat eden Büyük Birlik Partisi Kurucusu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının 15’inci yılında vatandaşlara sorduk.

Yozgatlı vatandaşlara Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefat yıl dönümü neler söylersiniz? Diye sorduk.

Vatandaşların cevapları ise şu şekilde;

Türk milleti büyük bir evladını kaybetti. Onun üzüntüsü hala içerimizde. Öyle bir yiğit taht kurdu gönüllerde. Bende öğrencilerimle beraber hatim okuyup bağışladık. Allah mekanını cennet eylesin.

zaman kötü bir şey duymadım.

Hüsnü Rıza Yüksel: Muhsin Yazıcıoğlu çok değerli bir insandı. Cenazesi nasıl çabuk bulunmadı hayret ediyorum. Bir saatte her şey bulunurdu ama bunda bir şey var. sevdiğimiz milliyetçi bir kişiydi.

Eyüp Karabulut: Allah rahmet eylesin. Güzel bir insandı. Gerçek bir milliyetçiydi. Yattığı yer cennet mekan olsun.

Fazıl Çalımlı: Mekanı cennet olsun. Güzel bir adamdı. Bizlerde severdik.

Mehmet Yalçın: Bu insanın değerini bilemediler. Allah rahmet eylesin. İyi bir insandı.

Altın: Allah rahmet eylesin. Değerli bir büyüktü. Memlekete de hizmet etti. Onun gibi insanlar hala var. onlarında kıymetini bilmek lazım.

Haşim Özçelik: İyi bir adamdı. Allah rahmet eylesin. Şuanda olsaydı belki Türk siyaseti daha güzel yerlerde olurdu.

Mustafa Ekinci: Allah rahmet eylesin Muhsin Başkanımıza. Değerli bir insandı. Onun gibi insanlar zor bulunur.

Hüseyin Şahin: Söylenecek söz yok. Allah rahmet eylesin.

Erdoğan Turan: Allah rahmet eylesin. Büyük bir devlet adamıydı.

Turan Mat: Değerli ir insandı. Allah razı eylesin.

Muhabir: Kadir Görgülü