Doğankent Belediyesi'ne ait taşınmaz ihale yolu ile satılacak
Mülkiyeti Doğankent Belediyesi’ne ait Aksaray Mahallesi 0 ada 3632 parsel sayılı taşınmazın satışı ile 2886 sayılı D.İ.Kanunu’nun 45.Maddesine göre açık teklif usulü ile ihalesi yapılacak.
Mülkiyeti Doğankent Belediyesi’ne ait Aksaray Mahallesi 0 ada 3632 parsel sayılı taşınmazın satışı ile 2886 sayılı D.İ.Kanunu’nun 45.Maddesine göre açık teklif usulü ile ihalesi yapılacaktır.
İlan.gov.tr’de yer alan ilana göre; 1. Satışa Konu Taşınmaz (Arsa) ;
2. Satış ihalesine katılacak olanlar ihale dosyasını Belediyemiz Destek Hizmetleri Müdürlüğü İhale Biriminden İşyeri için 50,00 TL ,bedelle satın alabilirler ve ücretsiz görebilirler
İhaleye katılabilmek için dosya satın alınması zorunludur. Hazırlanan ihale dosyaları ihale saatine kadar Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne teslim edilecektir.
3. Satış ihalesi: 22/09/ 2023 Cuma günü saat:10:00’de Belediye Encümen toplantı salonunda Encümen huzurunda yapılacaktır.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.