Kıyı Emniyet Müdürlüğünden açıklama geldi: Bakın Kaç personel alımı gerçekleştirecek!
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, İstanbul'da İstihdam Edilecek Yeni Personel Arıyor
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, İstanbul'da görevlendirilmek üzere, 2 engelli ve 1 eski hükümlü veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralananlar (TMY) kontenjanından toplamda 3 kişilik daimi işçi statüsünde personel alımı yapacağını duyurdu. İlgili ilan, Türkiye İş Kurumu'nun internet sitesinde yer alacak ve başvurular doğrudan Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak.
Kuruluşa yapılan başvuruların geçersiz olacağı, adayların Türkiye İş Kurumu web sayfası ya da Türkiye İş Kurumu Hizmet Merkezlerinden şahsen başvuru yapmaları gerektiği vurgulandı. Adaylar, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Atatürk İlke ve İnkılapları, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nün görevleri ve mesleki bilgi ve yeterlilik konularından oluşan sınavda değerlendirilecekler.
Adayların başarılı sayılması için sınavdan en az 60 puan alması gerekiyor. Atamaya esas başarı puanı, sözlü sınav ve EKPSS/KPSS puanlarının ortalaması alınarak belirlenecek. Aynı başarı puanına sahip adaylar arasında EKPSS/KPSS puanı yüksek olan adaylara öncelik verilecek. Ayrıca, EKPSS/KPSS'den muaf adayların ve EKPSS/KPSS şartı aranmayan adayların da sözlü sınavda en az 60 puan almaları gerekmekte. Atama yapılacak kadro sayısı kadar asıl ve yedek aday listesi kurumun internet sitesinde ilan edilecek.
Bu süreç, İstanbul'da istihdam edilmek isteyen engelli bireyler ve eski hükümlüler için önemli bir fırsat olarak öne çıkıyor. Adayların başvuru koşulları ve süreci hakkında daha fazla bilgi edinmek için Türkiye İş Kurumu'nun internet sitesini ziyaret etmeleri öneriliyor.
Detaylar: https://www.ilan.gov.tr/ilan/1422660/ kamu-akademik-personel-kamu-personel-alim-ve-sinavlari-kiyi-emniyeti-genel-mudurlugunden-3-kisilik-daimi-isci-statusunde-personel-alim-ilani
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.