Şehrin farklı ilçelerinde düzenlenen festivallere sponsorluk desteği veren Grup Avenir firmasının Yozgat Müdürü Osman Yıldız, Akdağmadeni Kültür ve Salep Festivaline destek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

KAYSERİ’DE BAŞLAYAN SERÜVEN YOZGAT’TA DEVAM EDİYOR

Yıldız, festival açılışında Çamlık TV mikrofonuna yaptığı açıklamada; “Gurup Avenir İnşaat olarak Fransa’da başlayan serüvenimiz Kayseri’de, Kayseri’den sonra Yozgat’tayız. Yozgat ve ilçelerinde de sosyal, kültürel ve yatırımlarımız devam ediyor. Şuanda Bozok 270 projesi ile Sorgun ilçesindeyiz. Orada 270 konutumuz var. 8 bloktan oluşan 3+1 ve 4+1 20 bin metre alanda yapılan lüks konutlarımız” dedi.

İLÇELERDE DE PROJELER BAŞLIYOR

Yıldız, açıklamasında Akdağmadeni ve Yozgat’ın farklı ilçelerde de yeni projelerinin olacağını duyurdu.

Kayseri’nin ve Fransa’nın en büyük firması olduklarını hatırlatan Osman Yıldız, şunları kaydetti:

“İnşallah kısa sürede Akdağmadeni ve Yozgat’ın diğer ilçelerinde de yatırımlarımız olacak. Kayseri’nin en büyük Fransa’nın en büyük inşaat firmasıyız. İnşaat Akdağmadeni Belediyesi’nin ikincisini düzenlemiş olduğu gurbetçi festivalinde de ana sponsorluk kısmet oldu. Bu festivali düzenleyen Nezih Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Kendisi memleket ve vatan sevdalısı, ufku geniş kıymetli bir kardeşimiz, ağabeyimiz ve kardeşimiz. Gurbetçilerimizle halkımızla bizleri bir araya getirdiği için Kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah burada tüm esnaf arkadaşlarımız, el emeği sergileri, eğlenmek isteyen herkes emeğinin karşılığını alırlar.

Sizlere de Çamlık TV olarak teşekkür ediyorum. 2 yıldır Yozgat sürecinde bize çok destek oldunuz. Sizler Ankara’da çok başarılı bir televizyonculuk yapıyorsunuz. Biz bizlere minnettarız. Teşekkür ediyoruz.”