Boğazlıyan Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen konser ile kutlandı
Boğazlıyan Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen konser ve etkinlikler ile doyasıya kutlandı.
Boğazlıyan Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen konser ve etkinlikler ile doyasıya kutlandı.

Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi İsmail Altunsaray ve Serkan Dündar tarafından söylenen türküler alanı dolduran vatandaşları coşturdu. Boğazlıyan’ın yanı sıra çevre ilçelerden ve illerden gelen vatandaş akşamın erken saatlerinde Yeni Terminal Binası önünde doldurdu.

Sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışıyla hemşehrilerine unutulmaz bir gün geçirmelerini sağlayan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, ‘’Her yıl gelenek haline getirdiğimiz konser ve özel etkinliklerin bir yenisi de bugün ekleyerek inanç ve istiklal aşkıyla kazandığımız 30 Ağustos Zaferimizi büyük bir coşkuyla ve gururla hep birlikte kutluyoruz’’ ifadelerine yer verdi.

Vatandaş doyasıya eğlendi
Düzenlenen konserde sahne alan İsmail Altunsaray ve Serkan Dündar sevilen türküleri Boğazlıyanlı vatandaşlar için seslendirdi. Türkülere eşlik eden vatandaş keyifli anlar yaşadı. Büyük bir ilgi ile sona eren konser sonrası vatandaş emeği geçen herkese teşekkür etti.

Coşku ve gururla kutluyoruz
Bu tür sosyal etkinliklere her zaman yer vereceklerini belirten Belediye Başkanı Gökhan Coşar,
‘’Göreve geldiğimiz günden bugüne ilçemizi yarınlara daha güçlü taşımak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Boğazlıyan için her yönüyle güçlendirecek büyük işler ve yatırımlar için adımlar atıyoruz. Her yıl gelenek haline getirdiğimiz konser ve özel etkinliklerin bir yenisi de bugün ekleyerek inanç ve istiklal aşkıyla kazandığımız 30 Ağustos Zaferimizi büyük bir coşkuyla ve gururla hep birlikte kutluyoruz. Bu zaferi bize armağan eden Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.