En Güzel pozu vermek için yarıştılar
Yayınlanma:
Güncelleme:
Yozgat Kültürel Değerleri Koruma Tanıtım ve Sanat Derneği (YODES), "En Güzel Pozu Sen Ver" Yarışması ile Yozgat Saat Kulesi'ni gündemde tutmak amacıyla fotoğraf yarışması düzenledi.
Yozgat Kültürel Değerleri Koruma Tanıtım ve Sanat Derneği (YODES), "En Güzel Pozu Sen Ver" Yarışması ile Yozgat Saat Kulesi'ni gündemde tutmak amacıyla fotoğraf yarışması düzenledi.
"Yozgat Saat Kulesi'ni gündemde tutmak, derneğimizi tanıtmak amacıyla bu yarışmayı düzenlemeye karar verdik. Yozgat Saat Kulesi'yle fotoğrafı olmayan kalmasın diye çıktığımız etkinlikte, yöresel kıyafetleriyle katılan dostlarımız renk kattı. Etkinliğimize meddah kıyafetleriyle katılan Ertuğrul Kapusuzoğlu Hoca'mıza, desteklerinden dolayı kardeş derneğimiz Bozok Edebiyat Kültür Sanat Derneği'ne, Yozgat Belediyemize ve Yozgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Önder Gürel Beyefendi'ye teşekkür ederiz. Bu şehrin çocukları yalnız değil" dedi.

YODES'nin Instagram sayfasından paylaşılacak olan fotoğrafların en çok beğeni alan katılımcının birinciliği hak edeceği yarışma, Yozgat'ın kültürel mirasına ve turizmine katkı sağlayacak.
Resmi İlanlar
Kültür-sanat
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.