Altın 6418.68 %1.19
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4307 %0.04
Euro 53.4604 %-0.32
Sterlin 61.5309 %0.09

Yozgat’ı Tanıtmak İçin Güç Birliği: Yeni Projeler Yolda

Yozgat’ı Tanıtmak İçin Güç Birliği: Yeni Projeler Yolda

Yozgat’ın turizm alanındaki potansiyelini ortaya çıkarmak ve geliştirmek amacıyla İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu, Yozgat Vali Yardımcısı Türker Çağatay Halim başkanlığında toplandı.

Gerçekleştirilen toplantıda, ilin sahip olduğu doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerin turizme kazandırılması için atılması gereken adımlar ele alındı. Kurul üyeleri, Yozgat’ın tanıtımına yönelik yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunurken, mevcut sorunlar ve çözüm önerileri de gündeme taşındı.

Kültür Vali Yardımcısı Toplantı (1)

Tanıtım faaliyetleri artırılacak

Toplantıda, turizm altyapısının güçlendirilmesi, tanıtım faaliyetlerinin artırılması ve yerel dinamiklerin sürece daha fazla dahil edilmesi gerektiği vurgulandı. Katılımcılar, Yozgat’ın sadece iç turizmde değil, uluslararası alanda da bilinirliğini artırmak için ortak bir vizyonla hareket edilmesi gerektiğini belirtti.

Kültür Vali Yardımcısı Toplantı (3)

Vali Yardımcısı Halim, toplantı sonunda yaptığı değerlendirmede, Yozgat’ın sahip olduğu zenginliklerin tanıtımı için kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve özel sektörün iş birliği içinde çalışmasının önemine dikkat çekti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.