Yozgat'ta Çocuklar Arasında Heyecanlı Bilgi Yarışması! Hediyeler ve Eğlence Bir Arada
Yozgat İl Müftülüğüne bağlı Kaleliler Camii'nde düzenlenen geleneksel bilgi yarışması, bu yıl da büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Yaz Kur'an kursuna devam eden öğrenciler, hem bilgilerini yarıştırdı hem de eğlenceli anlar yaşadı.
15 Yıllık Gelenek: Bilgi Yarışması
Kaleliler Camii İmam Hatibi Feyzullah Şimşek tarafından 15 yıldır düzenlenen bilgi yarışmasında, bu yıl da onlarca çocuk kıyasıya yarıştı. 5 grup halinde toplam 40 öğrencinin katıldığı yarışma, çocukların hem öğrenmelerine hem de eğlenmelerine vesile oldu.

Değerlendirme ve Hediyeler
İl Müftülüğü Eğitim Şube Müdürü İbrahim Çınar başkanlığındaki komisyon üyeleri, yarışmayı değerlendirerek dereceye giren öğrencilere sponsorlar tarafından alınan hediyeleri takdim etti. Yarışma sonunda tüm çocuklara hediyeler dağıtılarak mutlulukları pekiştirildi.

Etkinliğe Yoğun Katılım
Bilgi yarışması programına Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, hayırsever vatandaşlar, mahalle halkı, cami cemaati ve yaz Kur'an kursu öğrencileri katıldı. Etkinlik, çocukların yüzünde güller açtırdı.
"Kaybeden Yok, Herkes Kazanıyor"

Kaleliler Camii İmam Hatibi Feyzullah Şimşek, bu tür yarışmaların çocuklara Kur'an'ı ve camiyi sevdirmek amacıyla düzenlendiğini belirterek, "Peygamber Efendimiz (sav) 'Sizin en hayırlınız Kur’an-ı öğrenen ve öğreteninizdir.' buyuruyor. Bu vesileyle çocuklarımıza çeşitli hediyeler veriyoruz. İnşallah gelecek yıllarda da bu etkinliklerimiz devam edecek. Desteklerinden dolayı İl Müftümüz Sayın Ali Gülden hocamıza ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Çocukların Geleceği İçin Büyük Adım
Bu bilgi yarışması, çocukların eğitimine ve manevi gelişimine büyük katkı sağladı. Katılımcılar, bu tür etkinliklerin devam etmesini temenni ederken, çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.