Altın 6440.47 %1.53
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4387 %0.01
Euro 53.4962 %-0.26
Sterlin 61.5541 %0.13

Biçer ailesi ambulans uçakla getiriliyor

Biçer ailesi ambulans uçakla getiriliyor

MISIR’IN BAŞKENTİ KAHİRE’DE YAŞAYAN VE COVİD-19 TESPİT EDİLEN YOZGATLI VELİ BİÇER VE ÇOCUKLARI AMBULANS UÇAKLA TÜRKİYE’YE GETİRİLİYOR.BİÇER AİLESİNİ KAHİRE’DEN ALMAK İÇİN AMBULANS UÇAK ANKARA’DAN GÖNDERİLDİ.

Mısır’ın başkenti Kahire’de yaşayan ve Covid-19 tespit edilen Yozgatlı Veli Biçer ve çocukları ambulans uçakla Türkiye’ye getiriliyor. Biçer ailesini Kahire’den almak için ambulans uçak Ankara’dan gönderildi.

Yozgat’lı Veli Biçer ve eşi Kader Biçer’in Covid-19 testleri pozitif çıktı. Biçer’in çocukları sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya çağrı yaparak anne ve babalarının tedavilerinin Türkiye’de yapılmasını istedi.

Yozgatlı aile için TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ devreye girdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na konuyu aktaran Bozdağ ailenin getirilmesi için yardımcı olunmasını istedi.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlunun talimatı ile diplomatik yazışmalar hızlandırılırken, Sağlık Bakanı Koca’nın talimatı ile de ambulans uçak Kahire’ye gönderildi.

Veli Biçer, “Allah devletimizden razı olsun. Bizi Mısır Kahire’de yalnız bırakmadılar. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a minnettarız. Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, Yozgat Milletvekilimiz Bekir Bozdağ’a ve Yozgat Belediye Başkanımız Celal Köse’ye teşekkür ediyoruz. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin” ifadesini kullandı.

Biçer ailesini taşıyan ambulans uçak Tekirdağ’a inecek ve tedavileri burada yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.