Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Kozan Yeni Uygulamayı Hayata Geçirdi
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan hastanede tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşarak taburcu olan hastayı evinde ziyaret etti.
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan hastanede tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşarak taburcu olan hastayı evinde ziyaret etti.

Yozgat Şehir Hastanesinde yeni bir uygulamayla taburcu olan hastalara ulaşılarak kabul etmeleri durumunda evlerinde ziyaret edilerek iyileşme süreçleri ve genel sağlık durumları kontrol edildi.

Başhekim Kozan, yapılan uygulama hakkında şu bilgileri verdi;

Yozgat’ta Sağlık Hizmeti Daha Verimli Olmalı
“Hastanemiz’de yeni bir uygulama ile hastanemizde tedavi görüp taburcu olan hastalarımızla iletişime geçerek kabul etmeleri durumunda evlerinde ziyaret edeceğiz. Ziyaretimizde hastamızın hastaneden taburcu olduğu dönemden sonraki genel sağlık durumunu ve iyileşme sürecini kontrol edeceğiz. Bugün, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Elif Tinel ile hastanemizde tedavi görüp taburcu olan Bekir Polat’ı ziyaret ettik. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretimizde öncelikle hastamızın genel durumunu kontrol ettik, yeni uygulamalarımızı anlattık, Yozgat’a sağlık hizmeti konusunda daha verimli hizmet yapabilme konusunda fikir alışverişinde de bulunduk. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyor, sağlık dolu günler diliyorum.”

Başhekim Kozan ve ekibinin ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Bekir Polat şunları söyledi;
“Başhekimimiz Mustafa Kozan ve Sağlık Bakım Hizmetleri müdürü Elif hanıma ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Hastanede gördüğüm ilgi ve alakanın evimize taşınması beni ve ailemi mutlu etti. Şehir Hastanesi Yozgat için çok önemli bir merkez. Başhekimimiz ve tüm sağlık çalışanlarımıza kolaylıklar dilerim.”

Ziyaret sonrasında hatıra fotoğrafı çektirildi. Haber Merkezi
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.