Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimliği; Hasta haklarını gözetiyor
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan, 26 Ekim Hasta Hakları Günü dolayısıyla bir açıklama yaparak, hastaların hakça bir sağlık hizmeti alabilmesini hedeflediklerini belirtti.
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan, 26 Ekim Hasta Hakları Günü dolayısıyla bir açıklama yaparak, hastaların hakça bir sağlık hizmeti alabilmesini hedeflediklerini belirtti.
Başhekim Kozan, "Yozgat Şehir Hastanesi yönetimi olarak, hastalarımızın yararını gözeterek hakça bir sağlık hizmeti alabilmesini öncelikli hedefimiz olarak belirledik. Hasta hakları, tüm ülkemizde olduğu gibi hastanemizde de uluslararası düzeyde kabul görmüş mevzuatlar çerçevesinde titizlikle uygulanmaktadır." ifadelerini kullandı.

Açıklamalarına devam eden Kozan, "Hepimizin hasta ya da hasta yakını olma ihtimali bulunmaktadır. Bu gerçeği göz önünde bulundurarak, empati ile yaklaşıyor ve profesyonel bir şekilde hizmet vermeye gayret gösteriyoruz." dedi.
"Servislerimizde kalan ya da ayaktan tedavi gören tüm hastalarımıza, sağlık hizmetleriyle ilgili yaşadıkları sorunlarda, Hasta Hakları Birimi'ne çok hızlı ve kolay bir şekilde başvurabileceklerini hatırlatmak isterim." şeklinde konuştu.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.