Yozgatlılardan ‘implant’a büyük ilgi
Yozgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bünyesinde implant tedavisi yapılmaya başlanıldı.
Yozgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bünyesinde implant tedavisi yapılmaya başlanıldı. Yaklaşık üç haftada tedaviden 40 hasta faydalandı.

ÜÇ UZMAN GÖREVE BAŞLADI
Yozgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Özgür Fırat, implant uygulamasının merkez bünyesinde üç hafta önce başlatıldığını söyledi.
Fırat, “Merkezimiz bünyesinde bir tane çene cerrahı, periodontoloji ve ortodonti göreve başladık. Onlar başladıktan sonra implant tedavisine başladık” dedi.

İLGİ BÜYÜK
İmplant tedavisine vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini dile getiren Özgür Fırat, “Şuana kadar implant tedavisi yaptığımız hasta sayısı 40’ı buldu. İnsanlardan çok büyük bir talep var” diye konuştu.

ÜÇ FARKLI SEÇENEK SUNUYORUZ
İmplant tedavisinde üç farklı seçenek sunduklarını ifade eden Özgür Fırat, “Bizde insanlara hizmet edecek şekilde gerekli şartları sağlayacak şekilde planlamalar yaptık. Bunu yaparken üç tane ayrı firma şeklinde seçenek sunduk. Birincisi Niklaus implant. Kendi ülkemizin üretimi. 740 lira bir fark alıyoruz. İkincisi İmplance İmplant markası, bundan 1100 lira fark alıyoruz. Üçüncüsü de Nobel İmplant, bundan da 2383 lira fark alıyoruz. Bunların arasındaki fark içerikli aynı olması sebebiyle sadece firmaların geliştirdiği implant modelleri fark ediyor. Burada her üçünü de tavsiye edebiliriz. Hastaların maddi durumlarına ve imkanlarına göre seçenek sunuyoruz” şeklinde konuştu.
NASIL FAYDALANIYORLAR
İmplant uygulamasından hastaların nasıl faydalanacağını anlatan Başhekim Özgür Fırat, “Hastalarımız öncelikle merkeze müracaat ediyorlar ve muayene oluyorlar. Doktorlarımız implant tedavisine uygun gördüğü hastalara randevularımızı veriyoruz. Daha sonra hastamıza bu tedaviyi uyguluyoruz. Bu çok korkutucu bir uygulama değil” ifadelerini kullandı.
BİR GÜN YAPIYORUZ
İmplant tedavisinin bir gün yapıldığını kaydeden Özgür Fırat, “Cerrahımız Cuma günü müdahalesini yapıyor. Diş etleri uzmanımız ve diğer hekimlerimizde şuan peyder peyder bu müdahaleleri yapıyor” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.