Sarıkaya’da Yaz Akşamına Müzik Dokunuşu

Sarıkaya’da Yaz Akşamına Müzik Dokunuşu

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde yaz akşamları düzenlenen sosyal etkinliklerle renkleniyor. Sarıkaya Belediyesi tarafından Hacı Hasan Bor Parkı’nda gerçekleştirilen canlı müzik etkinliği, vatandaşları bir araya getirdi.

Yaz mevsiminin sıcak akşamında parka gelen Sarıkayalılar, seslendirilen birbirinden güzel eserlerle keyifli vakit geçirdi. Vatandaşların ilgi gösterdiği program, ilçede sosyal yaşamın hareketlenmesine katkı sağladı.

Yozgat Sarıkaya Belediye Başkanı Osman Gözan da etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada hemşehrileriyle güzel bir yaz akşamını paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Gözan: “Hep Birlikte Yaşadık”

Başkan Gözan, “Yaz akşamının keyfini Hacı Hasan Bor Parkı’nda hep birlikte yaşadık. Canlı müzik etkinliğimizde hemşehrilerimizle bir araya gelerek unutulmaz bir akşam geçirdik” ifadelerini kullandı.

sarikaya

Etkinliğe katılan vatandaşlara teşekkür eden Gözan, yaz boyunca benzer organizasyonların devam edeceğinin mesajını verdi.

Etkinlikler Yaz Boyunca Sürecek

Sarıkaya Belediyesi, yaz döneminde vatandaşların aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirebileceği sosyal ve kültürel etkinlikleri sürdürmeyi planlıyor.

Başkan Osman Gözan, “Birlikte daha nice güzel akşamlarda buluşmak dileğiyle” diyerek tüm Sarıkayalıları önümüzdeki etkinliklere davet etti.

sarikaya12

Kaynak:Sarıkaya Beledyesi

Bu haber toplam 30 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.