İstanbul’da faaliyet gösteren Genç Yozgatlılar Derneği’nin kalıcı hizmet binası için tam 1 milyon TL bağışta bulunan Hayırsever İş İnsanı Satılmış Şahin, gençlerin yüreğine umut, Yozgatlılara ise örnek olacak bir dayanışma mesajı bıraktı.

Bu bağış sadece rakamsal bir katkı değil, bir dava bilincinin, memleket sevgisinin ve nesil inşasının somut karşılığı olarak yorumlandı.

Bir Söz Vardı, Tutuldu

Genç Yozgatlılar Derneği Başkanı Yasin Muratoğlu, Şahin'i ziyaret ederek anlamlı desteğinden dolayı teşekkür etti.

Zeren Ailesi: Bozok Yaylası'nın Gururu Yozgat'ın Temsilcisi
Zeren Ailesi: Bozok Yaylası'nın Gururu Yozgat'ın Temsilcisi
İçeriği Görüntüle

Muratoğlu, Şahin'e teşekkür nişanesi olarak plaket takdim ederken şu duygusal açıklamalarda bulundu:

“1 milyon TL! Sadece bir bağış değil, bir inanç, bir sahipleniş, bir omuz verme... Kalıcı bir yuvaya kavuşma yolculuğumuzda bize ilk adımı attıran, sözünü tutan, her zaman yanımızda olan Satılmış Şahin abimize sonsuz teşekkür ederiz. Bu kare sadece bir plaketin değil, bir dönüm noktasının hatırasıdır.”

Yıllardır İstanbul’da yaşayan ve yüzlerce öğrencinin eğitimine destek olan Şahin, “gurbette ağabeylik, memlekette vefa” ilkesiyle biliniyor.

Kalıcı Bir Yuva, Güçlü Bir Nesil

Genç Yozgatlılar Derneği’nin artık kendi binasına sahip olması, yalnızca fiziksel bir kazanım değil; aidiyet, güven ve sürdürülebilirlik açısından da hayati bir adım olarak olacakç

Satılmış Şahin’in örnek bağışı, Yozgatlılık ruhunun zamana ve mekana meydan okuyan en güzel hali oldu.

Editör: Haber Merkezi