Altın 6381.93 %0.61
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4357 %0.05
Euro 53.4482 %-0.36
Sterlin 61.4799 %0.01

AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer: Asrın seçimi olacak

AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer: Asrın seçimi olacak

AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Yozgat’tan rekor başvuru olduğunu belirtti.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Yozgat’tan rekor başvuru olduğunu belirterek, “Ben inanıyorum ki Yozgatlı Cumhurbaşkanımızın Türk Lirasından 6 sıfırı sildiği gibi Yozgatlı da İnşallah 14 Mayıs’ta 6’lı masayı sandığa gömecek” dedi.

Çamlık Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer, Türkiye’nin 14 Mayıs’ta asrın seçimine gideceğini söyledi.

Ülkemizin başı sağolsun

Ülkemizin 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük kayıplar yaşadığını dile getiren Başer, “Asrın felaketini yaşadık geçtiğimiz günlerde. Yaklaşık 11 hatta Kayseri’yi de dâhil edersek 12, 13 ilimizde büyük bir deprem felaketiyle karşı karşıya kaldık. Ben öncelikle depremde vefat eden depremzede kardeşlerimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Tabi kalanlarına da sabrı celil ihsan diliyorum. Büyük bir felaket Cenabı Allah büyük sabır versin” dedi.

Buruk seçim

Deprem felaketi nedeni ile buruk bir seçim sürecinden geçtiğimizi anımsatan Başer, şunları kaydetti; “Deprem felaketi nedeniyle de AK Parti hükümeti olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla buruk bir seçim geçiriyoruz. Seçim müziği yok, miting yok, süsleme yok. Hakikaten ona yakışan bir seçim süreci yaşıyoruz. Yozgat’ımızda da büyük bir talep ile karşılaştık. Yozgat’ta AK Partinin, Türkiye’de AK Partinin hızla yükseldiğini, hiçbir seçimde kaybetme korkusunun olmadığını görüyoruz.”

Başarılar diliyorum

Başer, AK Parti’nin önemli bir başvuru aldığını anlatarak, “Ben öncelikle AK Partimize bir teveccüh gösteren aday adayları arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Hepsi de bir değer hepsi de kendince dolu dolu insanlar. Birikimleri var. Yozgat’a faydalı olacak arkadaşlarımız. 25 Mart Cumartesi günü de yine Belediyemizin Şahin Tepesindeki tesislerimizde aday yoklaması, temayül yoklaması gerçekleştireceğiz. İnşallah temayül yoklaması neticesinde de ilerideki günlerde Nisan ayının başında adaylarımız belli olacak” şeklinde konuştu.

Büyük yatırımlar gerçekleşti

AK Parti hükümetlerinin Yozgat’ta önemli yatırımları gerçekleştirdiğini dile getiren Başer, şöyle konuştu; “AK Parti hükümeti Yozgat’ımızda çok büyük yatırımlar gerçekleştirdi. Ana projelere baktığımız zaman Bozok Üniversitemizin kurulmasıyla, hızlı trenin İnşallah seçim tarihine kadar yolcu taşımaya başlamasıyla, havaalanında 2023’te uçak inmesiyle Yozgat’ımızın ekonomik kalkınmasına büyük katkı sağlayacağına inanıyorum ben. Çünkü yatırımcı önce ulaşım diyor. Hızlı tren ve havaalanı Yozgat’ımızın kalkınmasına büyük katkı sağlayacaktır.”

Büyük katkı sağlandı

Başer, açıklamasının devamında, “Tabi bunun yanında Yozgat’ımıza bakıldığında diğer illerde olmayan Adalet Eğitim Merkezi, Diyanet Eğitim Merkezi, Adli Tıp Kurumu gibi pek çok kurum ve müesseseler yapıldı. Eğitimde, sağlıkta her konuda Yozgat’ımıza çok büyük katkılar sağlandı. İnşallah bu katkılar 2023’te de devam edecektir. Ben inanıyorum ki Yozgatlı Cumhurbaşkanımızın Türk Lirasından 6 sıfırı sildiği gibi Yozgatlı da İnşallah 14 Mayıs’ta 6’lı masayı sandığa gömecek. Tarihin çöplüğüne atacak diye düşünüyorum. Ben bu vesile ile 14 Mayıs 2023’te yapılacak olan Milletvekilliği seçimleri için Yozgat’ımıza Ülkemize hayırlı olmasını Yüce Mevla’dan diliyorum. Tüm aday arkadaşlara da başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi. Eda DEMİREL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.