AK Parti Yozgat Milletvekili aday adayı Aydın Baran teşkilatlarla buluşuyor
AK Parti Yozgat Milletvekili aday adayı Aydın Baran, yoğun geçen ilçe ziyaretlerine ilişkin değerlendirmede bulundu.
AK Parti Yozgat Milletvekili aday adayı Aydın Baran, yoğun geçen ilçe ziyaretlerine ilişkin değerlendirmede bulundu.
Baran baba ocağı Sorgun’la başladığı ziyaretlerde güçlü, toparlanmış teşkilatlarla karşılaşmış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Baba ocağında sıcak karşılama
AK Parti aday adayı Aydın Baran, baba ocağı Sorgun ilçe teşkilatı ziyareti ile başlayan teşkilat buluşmaların oldukça verimli bir atmosferde geçtiğini söyledi.

Tarih yazacak kadrolarla bir arada olmak mutluluk
Baran, Sorgun AK Parti ilçe teşkilatı ziyaretine ilişkin şunları paylaştı: “İlçe başkanı, kadın kolları gençlik kolları ve yönetiminin katılığı anlamlı bir ziyaret oldu benim için. Ana-baba ocağım, memleket toprağım, ata yurdum Sorgun’da teşkilatımızın güzel insanları ile gönül birlikteliğimizi pekiştirdik. Tarih yazacak kadrolarla bir arada olmak ne büyük mutluluk.” Türkiye’nin ruhu Anadolu, Anadolu’nun ruhu Yozgat’tır.”

Samimi, gayretli, inanmış Boğazlıyan
Baran, Boğazlıyan İlçe Teşkilatı’nda da başkan ve yönetim kurulu üyelerinin yoğun katılımı ile karşılandı.

“Samimi, gayretli ve inanmış dava insanlarının teşkilatı AK Parti Boğazlıyan’ı ziyaret ettik” ifadeleri ile Boğazlıyan ziyaretini özetleyen Aydın Baran; “Ortaya koydukları duruş, bakış ve görüşler bizleri çok etkiledi. Var olsunlar, böyle bir teşkilat ile çalışmak inşallah nasip olur” dedi.

Kadışehri’nde samimi buluşma
Kadışehri Belediye Başkanı İrfan Akın’ın da teşkilat mensupları ile birlikte karşıladığı AK Parti Yozgat Milletvekili aday adayı Aydın Baran, samimi ev sahipliklerinden dolayı teşekkür etti.
Yozgat ve ülke gündeminin konuşulduğu ziyaret günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Akdağmadeni’ne tebrik ve teşkilat ziyareti
Baran, Akdağmadeni ziyaretinde AK Parti yeni ilçe başkanı Hasan Ayçiçek’i tebrik ederek, yönetim kurulu üyelerine hem kendini tanıttı hem de gündeme ilişkin samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

İl genel meclisi, kadın kolları ve yönetim kurulu üyelerinin de yoğun katılımı ile gerçekleşen ziyarette ev sahipliklerinden dolayı teşekkür eden Baran, dava şuuruna sahip bir teşkilatla karşılaşmış olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.