Ak Parti Yozgat Milletvekili adayı Süleyman Şahan; Gece uyumadan, gündüz yorulmadan çalışacağız!
Ak Parti Yozgat Milletvekili adayı Süleyman Şahan, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.
Seçim çalışmalarına Sorgun ilçesinden başlayan Ak Parti Milletvekili Adayı Süleyman Şahan, Devlet hastanesi, Sağlık Ocakları, Acil servis istasyonları ve esnaflarla birebir görüşerek sorun ve taleplerini dinledi.

Ak Parti Yozgat Milletvekili adayı Süleyman Şahan, Gece uyumadan, gündüz yorulmadan, bu şehrin her mahallesinde, sokağında, caddesinde ve köşesinde hatıralarının, ayak izlerinin olduğunu ve daha da fazlası olacağını söyledi.

Ak Parti Sorgun ilçe Başkanı Mesut Kılıç ve Partililerle birlikte ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Şahan, “halkımızı ve esnaf ziyaretlerine devam ediyoruz. Vatandaşlarımızla birebir görüşerek dilek ve taleplerini alıyoruz. Bize Göre Çözümü Olmayacak Hiç Bir Durum Söz Konusu Değildir. İşte bu durumda dertlerimizi, sıkıntılarımızı çözüm noktasına ulaştırmaya geliyoruz” dedi.

Sağlık personellerini unutmadı
Ak Parti Yozgat Milletvekili adayı Süleyman Şahan, “Hemşehrilerimize Yürekten ve gönülden söz verdik. Allah’ın izni ile huzuru, kardeşliği, barışı, güveni, hayatı ve mutluluğu hep beraber inşa edeceğiz. Biz, gitmediğimiz kapı, almadığımız dua kalmayacak. Bu kapsamda partililerimiz ile birlikte İlçe Devlet hastanesi, Diş Sağlık Merkezi, Sağlık Ocakları, Acil İstasyon Servisleri, Sorgun İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaretlerde bulunduk. Güler yüzleri ve samimi yaklaşımlarından dolayı sağlık çalışanlarımıza gönülden yürekten teşekkür ediyorum. Hasta vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum” diye konuştu.


Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.