Altın 6370.28 %0.42
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4338 %0.04
Euro 53.4476 %-0.34
Sterlin 61.4755 %0

Akdağmadeni’nde Bir İlk: Üst Üste Seçilen İlk Başkan!

Akdağmadeni’nde Bir İlk: Üst Üste Seçilen İlk Başkan!

Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, Seçim Kurulu'ndan ikinci dönem görevi için mazbatasını aldı. 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde Akdağmadeni halkının yoğun desteği ile tekrar seçilen Yalçın, Akdağmadeni Adliyesi'nde düzenlenen törenle mazbatasını teslim aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nden iki dönem üst üste seçilen ilk Belediye Başkanı olma unvanını da elde eden Yalçın, mazbata töreninin ardından yaptığı konuşmada, kazananın Akdağmadeni olduğunu vurguladı.

Dolu dolu geçecek 5 yıl

Seçim sürecinin ardından görevine başlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalçın, Akdağmadeni halkına teşekkürlerini iletti. 2019'dan bu yana gerçekleştirdikleri projelerle ilçenin geleceğine yatırım yaptıklarını belirten Yalçın, önlerinde dolu dolu geçirecekleri beş yıllık bir dönem olduğunu söyledi.

Vatandaşlarla iç içe, huzur ve istişare odaklı bir hizmet anlayışını sürdüreceklerini ifade eden Yalçın, verilen sözlerin hızla yerine getirilmesi için çalışacaklarını, gençler, sporcular ve öğrencilerle daha fazla ilgileneceklerini aktardı. Yalçın, halka hizmetkar olma sorumluluğuyla hareket edeceklerini ve Akdağmadeni için "şahlanış dönemi"nin hayırlı olmasını diledi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.