Altın 6371.37 %0.44
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4355 %0.04
Euro 53.425 %-0.36
Sterlin 61.4708 %-0.01

Akgül'e Bakan'dan ödül

Akgül'e Bakan'dan ödül

Ak Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, 2. Türkiye Kooperatifçilik Özel Ödülüne layık görüldü

Türkiye’de en büyük esnaf kuruluşlarının başında gelen TESKOMB’un Genel Başkanlığını yürüten Ak Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, 2. Türkiye Kooperatifler Fuarı’nda her yıl verilen Kooperatifçilik Ödülleri kapsamında bu yıl Kooperatifçilik Özel Ödülüne layık görüldü. Akgül ödülünü Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’den aldı.

Gümrük Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci 2. Türkiye Kooperatifler Fuarı’nda TESKOMB’un esnaflar açısından önemine özellikle vurgu yaparken birçok kooperatife de örnek gösterdi.

TESKOMB’UN ÜLKE EKONOMİSİNE KATKISI ÇOK BÜYÜK

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Birlikleri Merkez Birliğinin de ülke ekonomisine önemli katkıları olduğunu belirten Tüfenkci, bu alanda yeni finans modelleri üzerinde çalışılması gerektiğini söyledi. Bakan Tüfenkci TESKOMB’un başarılı çizgisini ise tüm kooperatiflere örnek gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.