Altın 6370.62 %0.43
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4342 %0.04
Euro 53.4447 %-0.35
Sterlin 61.48 %0.01

B.B. Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na Yönelik Yeni İddialar

B.B. Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na Yönelik Yeni İddialar

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, katıldığı bir televizyon programında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç hakkında dikkat çeken iddialarda bulundu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, katıldığı bir televizyon programında Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç hakkında dikkat çeken iddialarda bulundu.

belediye başkanı seçildiğinde kendisini aradığını ve "Asansör kontrolü işlerini şu firmaya vermenizi istiyoruz" dediğini ifade etti.

Ayrıca, Özcan, Kılıçdaroğlu'nun partideki yolsuzlukların ortaya çıkmasını engellemek amacıyla genel başkanlık koltuğunu bırakmadığını iddia etti.

Özcan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Sayın Engin Özkoç, belediye başkanı seçildiğim dönemde beni aradı ve 'Asansör kontrolü işlerini şu firmaya vermenizi istiyoruz' dedi. Ben de kendisine 'Bunun sosyal bir amacı var mı?' diye sordum. Ardından Genel Başkanı aramaya çalıştım, ancak görüşme gerçekleşmedi. Sonunda Şükran Kütükçü ile konuştum ve 'Bu firmaya vermek istemiyorum, burada şüpheli bir durum var gibi görünüyor. Lütfen Genel Başkan'a bu konuyu sormanızı rica ederim' dedim. Sayın Genel Başkan ise 'Hayır, ben bu konu hakkında bilgi sahibi değilim' şeklinde cevap verdi."

 

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.