Altın 6370.62 %0.43
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4342 %0.04
Euro 53.4447 %-0.35
Sterlin 61.48 %0.01

Bozdağ konuşurken Sala okunursa…!

Bozdağ konuşurken  Sala okunursa…!

CHP’li Özgür Özel’in miting sırasında ezanların geç okunduğu yönündeki iddiasına sert bir dille yalanlama getiren Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın Şefaatli İlçesi’inde konuşma yaptığı sırada okunan sala karşısındaki tutumu da manidar bir yanıt oldu.

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Cumhur İttifakı'na kutsal ezan üstünden skandal ortaya attığı iddiaya sözlü yanıt veren Diyanetten Sorumlu Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın Yozgat’ın Şefaatli İlçesi’ndeki bir görüntü oldukça manidar bir yanıt oldu.

Ortaya çıkan cep telefonu görüntüsünde Bozdağ, partisinin Şefaatli İlçe Seçim Karargahı sırasında konuşma yaptığı sala okunuyor. Bunun üzerine Bozdağ, gülümseyerek konuşmasını yarıda kesiyor.

Bu görüntünün yanı sıra Bozdağ, CHP’li Özel’e çok sert tepki verdi.

Özel'in, ''Millet İttifakı'nın bütün adayları ezanı bekliyor, Cumhur İttifakı'nın adayları ezanı beklemiyorlar çünkü onlar konuşurken hocalara talimat gidiyor, Türkiye'nin dört bir yanında 15 dakika, 20 dakika, 30 dakika sonra okutuyorlar ezanı. Bunu da herkes bilsin.'' iftirasına Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'dan tepki gecikmedi.

Bozdağ sert bir şekilde karşılık vererek; ''Bu bir iddia değil, çok net şekilde yalan. Sayın Özel yalan söylüyor çünkü ezanların Türkiye'de vaktinin dışında okunması diye bir hadise söz konusu değildir." açıklamasında bulundu.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP'li Özgür Özel'in 'Ezan' iftirasına tepki gösterdi. Bozdağ, 'Özel yalan söylüyor, ezanlar vaktinde okunur. Özel'in iddiasını ispat etmeye davet ediyoruz' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.