Çekerek'te Hizmet Kazanacak
MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, Çekerek’te hizmetin kazanacağını belirterek, ‘Çekerek’e gelecek hizmetlerde kendimi parçalayacağım’ dedi.
Seçim karargahında vatandaşlarla akşam buluşmasında bir araya gelen MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef ve MHP Çekerek Belediye Başkan Adayı Mustafa Bal kalabalık bir topluluğa hitap etti.
Çekereklinin, Yozgatlının derdinin kendi dertleri olduğunu dile getiren Sedef, “Türkiye Büyük Millet Meclisinde Çekerekli’nin, Yozgatlının sorunlarını anlat diye bize bu milletvekilliği görevini verdi. Çekerekli esnafın, vatandaşın sorunlarını anlatmayacağız da ne yapacağız?” şeklinde konuştu. “Biz buraya hizmet gelmesi için çabalayacağız. Bizlere bu yetkiyi verdiyseniz, Yozgat milletvekili olarak seçtiyseniz. Yozgat’ın sorun ve dertlerini de biz gidip dile getireceğiz, biz gidip isteyeceğiz” diyen Sedef, 5 yıl boyunca Yozgat’ın bütün bölgelerine hizmet edeceklerini kaydetti.
OMUZ OMUZA YÜRÜYECEĞİZ
MHP Çekerek Belediye Başkan Adayı Mustafa Bal ise, “Çekerek’in geleceği adına doğru bildiğimiz konularda hiçbir zaman geri adım atmayız. Çünkü Çekerekli yanımızda, onlarla birlikte omuz omuza yürüyeceğiz bu yollarda” dedi.
AYNI HİZMET GİDECEK
Milliyetçi Hareket Partisi ile AK Parti’nin ittifak yaptığını anımsatan Bal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmet garantisi verdiğini hatırlattı. Hiç kimsenin ‘hizmet gelmez’ endişesi, taşımaması gerektiğine vurgu yapan Bal, “AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ne diyor; ‘AK Parti’ye ne hizmet gidecekse Milliyetçi Hareket Partisini Belediyesine de aynı hizmet gidecek’ diyor. Kim söylüyor; Reis söylüyor. Biz referandumda aynı safta değil miydik? Biz Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı için mahalle mahalle, köy köy, kasaba kasaba çalışmadık mı? Hepimiz ona oy verdik. Onun için hiç kimse yanlış düşüncelere ve yargılara kapılmasın. Hizmet aynı hizmet olacak” ifadelerine yer verdi.
TABANDA İTTİFAK OLUŞTU
Bal, konuşmasını “AK Partili, CHP’li, BBP’li yani velhasıl hangi düşünceyi paylaşırsa paylaşsın görüyoruz ki tabanda bir ittifak oluştu. Çekerek’te özellikle AK Parti’ye sevdalı kardeşlerimle, Milliyetçi Hareket Partisine sevdalı kardeşlerim arasında tabanda bir ittifak oluştu. İşte onun sonucunu herkes 31 Mart’ta görecek” ifadeleri konuşmasını tamamladı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.