Altın 6443.55 %1.58
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.44 %0.01
Euro 53.4822 %-0.27
Sterlin 61.5493 %0.12

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Özbekistan Başbakan Yardımcısı Umurzakoy ile görüştü

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Özbekistan Başbakan Yardımcısı Umurzakoy ile görüştü

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY, ÖZBEKİSTAN BAŞBAKAN YARDIMCISI VE TÜRKİYE ÖZBEKİSTAN KARMA EKONOMİK KOMİSYON (KEK) EŞ BAŞKANI SARDOR UMURZAKOV İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ. GÖRÜŞMEDE, TÜRKİYE-ÖZBEKİSTAN EKONOMİK VE TİCARİ İLİŞKİ ELE ALINDI.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Özbekistan Başbakan Yardımcısı ve Türkiye Özbekistan Karma Ekonomik Komisyon (KEK) Eş Başkanı Sardor Umurzakov ile telefonda görüştü.

Yapılan görüşmede, iki ülke arasındaki ticareti artırıcı yönde hayata geçen anlaşmalar ve ulaştırma alanındaki ilerlemelerin memnuniyetle karşılandığının altı çizildi. İki ülke arasındaki tercihli ticaret görüşmeleri kapsamında yürütülen görüşmelerin de en kısa sürede uzlaşıyla tamamlanması yönünde çalışmalara hız verilmesi kararlaştırıldı. Yapılan görüşme neticesinde bir sonraki Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) toplantısının tarihinin en kısa sürede netleştirilmesine karar verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.