Altın 6367.67 %0.38
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4337 %0.04
Euro 53.432 %-0.35
Sterlin 61.4684 %-0.01

Eraslan adaylığını açıkladı

Eraslan adaylığını açıkladı

İYİ Parti Yozgat Merkez İlçe başkanlığı için Ali Eraslan adaylığını açıkladı.

Parti binasında yaptığı basın toplantısı ile Merkez İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Eraslan, olağan genel kurulda aday olduğunu söyledi.

Eraslan yaptığı açıklamada, “merkez sağda yıllarca severek siyaset yapmış bir babanın oğluyum. Dolayısıyla da siyasetin içinde büyüdüm, siyaset hamuru ile yoğruldum. Evli ve iki kız çocuğum var. İnanıyorum ki bu ülkeyi çok sevmek için çok şey yapabilir ama en önemlisi kız çocuklarının iyi eğitim almasını sağlamaktır” dedi.

İlçe başkanı olduğu takdirde yapacakları faaliyetler hakkında bilgi veren Eraslan, “İyi Partiyi her ortamda en üst düzeyde temsil edeceğimize, tüm faaliyetleri yönetimimle birlikte ekip ruhu ile yürüteceğim. Mahalle ve köy temsilciliklerini en kısa sürece kuracağım. İlçe yönetim kurulu toplantılarını düzenli ve verimli yapacağım. Merkez ilçe web sitesini hazırlayarak en uzaktaki partilimizin parti faaliyetlerini takip etmesini sağlayacağım. Esnafın, çiftçinin ve üreticinin sesi olacağıma arkadaşlarım adına söz veriyorum. Bugün itibari ile sizlerden aldığım güç ile adaylığımı açıklıyorum. Türkiye’mize, Yozgat’ımıza ve partimize hayırlı olsun” diye konuştu.

İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Metin Özışık ise, benim hangi tarafın yanında olduğu değil de kimin karşısında olduğum önemli. Her şeyden önce Türk çocuğuyum. Genel başkanı ile kurmay heyeti ile Türk’üm demeye utanan AKP’nin karşısındayım. Ben tek milletin mensubu değilim. Türk milletinin mensubuyum. Tek bayrağın mensubu değilim. Şehit kanlarıyla yıkanmış al yıldızlı bayrağın mensubuyum. Türkiye’nin sevdalısıyım. Dolayısıyla her şeyden önce bunları söyleyemeyen bir zihniyete karşıyım. 24 Şubat’ta Aniş Kutlu’da, Ali Eraslan’da onlarda benim gibi karşı olduğum şeylere karşıt oldukları için zaten sıkıntı yok ama benim de bir oyum var. Bu oyumu Ali’den yana kullanacağım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.