İlk Oy İlk Heyecan: Başkan Köse Gençlerle Birlikte!
Yayınlanma:
Güncelleme:
Yozgat Belediye Başkanı ve AK Parti Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse yerel seçimde il kez oy verecek Yozgatlı gençler ile iftar programında bir araya geldi. Köse, bu özel buluşmanın şehrin geleceği adına önemli bir adım olduğunu vurguladı.
Programda gençlerle birlikte iftar açan Başkan Köse, toplumun önemli bir unsuru olan gençlerin şehrin imar ve ihya sürecinde büyük bir role sahip olacağını belirtti. Köse,
"İlk oylarını kullanacak genç kardeşlerimizle birlikte iftarımızı ettik. Bu enerji, bu güç ile şehrimizin geleceğini, geleceğimizin teminatı evlatlarımızla imar ve ihya edeceğiz" dedi.

Mücadele etmeye teşvik etti
İftar programında gençlere hitaben konuşan Köse, "Gençsin önde yürü, inandığın yolda yürü" sözleriyle gençleri hayallerinin peşinden gitmeye ve inandıkları değerler uğruna mücadele etmeye teşvik etti. Köse, gençlerin şehrin ve ülkenin geleceğinde kritik bir rol oynayacağının altını çizdi.
"Yüce Mevla'm hayırlı, huzurlu ve bereketli ömürler nasip eylesin" diyerek gençlere iyi dileklerini iletti.

Bu buluşma, yerel yönetimin gençlerle olan ilişkisini güçlendirmenin yanı sıra, şehrin geleceğinin şekillendirilmesinde gençlerin söz sahibi olması gerektiğinin bir göstergesi olarak değerlendirildi.
Resmi İlanlar
Siyaset
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.