İYİ Parti Genel Başkan Adayı Koray Aydın, Delege İmzalarında Güçlü Destek Aldı
İYİ Parti Genel Başkan Adayı Koray Aydın, partinin genel başkanlık yarışında önemli bir aşama kaydetti.
Aydın'a yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Türkiye genelinde birçok ilde delege imzaları toplamayı başardı. Aydın'ın, Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyükşehirler başta olmak üzere, Samsun, Antalya, Mersin ve Adana'da elde ettiği imza sayıları, adaylığının güçlü bir destek gördüğünü işaret ediyor.
Bu imza sayıları, İYİ Parti içerisinde Koray Aydın'ın ne kadar ciddi bir aday olduğunu ve genel başkanlık için güçlü bir alternatif teşkil ettiğini gösteriyor. Parti içi yarışta Aydın'ın stratejik hamleleri ve delegelerle kurduğu sağlam ilişkiler, onun genel başkanlık yolunda emin adımlarla ilerlediğini kanıtlıyor.
İYİ Parti'nin önümüzdeki dönemdeki liderlik yarışı, Koray Aydın'ın bu imza başarısı ile daha da çekişmeli bir hal alacak gibi görünüyor. Parti delegelerinin ve üyelerinin desteği, Aydın'ın politik geleceği açısından kritik bir öneme sahip.
İşte imzalar ve illerin isimleri:
Ankara 49/81 delege
İstanbul 84/161 delege
İzmir 70/76 delege
Samsun 22/22 delege
Antalya 49/58 delege
Mersin 32/37 delege
Adana 36/39 delege
Gaziantep 10/12 delege
Trabzon 14/14 delege
Kayseri 23/23 delege
Kırşehir 3/4 delege
Kastamonu 5/6 delege
Giresun 8/10 delege
İYİ Parti Genel Başkan Adayı Koray Aydın’dan Büyük Hedef: 1 Milyon Üye
Öte yandan sosyal medya hesabından görüntülü bir video yayınlayan İYİ Parti Genel Başkan adayı Koray Aydın, iddialı söylemleri ile de dikkat çekti.
İYİ Parti Genel Başkan Adayı Koray Aydın, parti içinde yeni bir dönemi müjdeleyerek, “1 milyon üye” hedefini açıkladı. Aydın, İYİ Parti'nin sadece büyüyen bir üye tabanına sahip olmakla kalmayıp, aynı zamanda aktif, üye kazandıran ve seçmenle doğrudan iletişim kuran bir yapıya bürünmesini hedeflediğini belirtti. Bu vizyon, partiyi Türk siyasetinde daha etkin bir rol oynayacak şekilde konumlandırmayı amaçlıyor. Aydın, "Günden güne büyüyen ve milyonları kucaklayan bir İYİ Parti hayal ediyorum," diyerek, parti üyelerini bu büyük hedef doğrultusunda harekete geçmeye çağırdı.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.