İYİ Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Taştan’dan Doğum Günü Kutlaması!
İYİ Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Mustafa Görkem Taştan, 18 yaşına giren gençlere özel bir ilgi göstererek, onların bu önemli yaş dönümünde yanlarında olduğunu gösterdi.
Taştan, yaptığı açıklamada, 18 yaşına basan gençlere bizzat ulaşarak, onların doğum günlerini kutladıklarını ve ilk kez oy kullanacak olmalarından dolayı tebrik ettiklerini ifade etti.
Taştan açıklamasında, Taştan, gençlere yönelik bu ilginin, belediye başkanı seçilmesi halinde de devam edeceğinin altını çizdi. Bu özel ilgi ve kutlamalar, gençler arasında büyük bir memnuniyet yaratırken, Taştan'ın gençlere verdiği değer ve onları siyasi süreçlerin içine dahil etme çabası takdirle karşılandı."18 yaşına giren gençlerimize ulaşıp tek tek doğum günlerini kutluyoruz. İlk oylarını ve yeni yaşlarını tebrik ediyoruz. Şimdi de, belediye başkanı olduktan sonra da gençleri her zaman mutlu edeceğim. Yozgat çok İYİ olacak’’ dedi.


Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.