İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Belli Oldu. Yeni İl Başkanı Osman Kozan, Mazbatasını Alarak Göreve Başladı!
İYİ Parti İl Başkanı Seyfi Bayrak’ın trafik kazası sonucu vefatının ardından Yozgat İl Başkanlığı’na parti genel merkezi tarafından atama yapıldı.
İYİ Parti İl Başkanı Seyfi Bayrak’ın trafik kazası sonucu vefatının ardından Yozgat İl Başkanlığı’na parti genel merkezi tarafından atama yapıldı.

İYİ Parti Yozgat İl Başkanlığı görevine İşadamı Osman Kozan atandı. Kozan, sosyal medya hesabından il başkanlığı atamasını duyurdu.
İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’dan mazbatasını alan Kozan; “İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın teklifi, İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendinin oluru ve onayı ile, 20 Kasım 2019 tarihinde, İYİ Parti Yozgat İl Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Saygıdeğer genel başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın Beyefendiye teveccühlerinden dolayı şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

Mazbata öncesi il teşkilatı, ilçe ve belediyeleri ziyaret ettiğini belirten Kozan, bu ziyaretlerde gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı tüm teşkilat ve belediye başkanları ile yönetim kurulu üyelerine de teşekkür etti.

İYİ Parti İl Başkanı Osman Kozan’ın mesajı şu şekilde oldu: “Teşkilat ziyaretlerim esnasında göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı kıymetli başkanlarımın ve teşkilat yöneticilerimin her birine ayrı ayrı yürekten teşekkür ediyorum. Yozgat'ımıza ve Yozgatlı hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet etmek için, birlik, beraberlik ve bütünlük içerisin tüm teşkilatlarımla beraber görevimizi sürdüreceğiz.
Barış, huzur, sağlık, başarı ve bereket temennilerimle, tüm hemşerilerime ve tüm gönül dostlarına esenlikler diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun. Saygılar, Sevgiler.”
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.