İYİ Parti Yozgat Milletvekili Adayı Lütfullah Kayalar: Ayrımcılık yapmadık
Seçim çalışmalarına ilçelerde koordinasyon merkezleri açılışı ile devam eden İYİ Parti Yozgat Milletvekili adayı Lütfullah Kayalar, 14 Mayıs ile birlikte Türkiye’nin yeni bir döneme gireceğini söyledi.
Seçim çalışmalarına ilçelerde koordinasyon merkezleri açılışı ile devam eden İYİ Parti Yozgat Milletvekili adayı Lütfullah Kayalar, 14 Mayıs ile birlikte Türkiye’nin yeni bir döneme gireceğini söyledi.

Çekerek seçim irtibat bürosu açılışında konuşan Kayalar “Geçmişte bütün meselelerinde birlikte olduğumuz Çekerek ilçemizin daha iyi, daha güzel günlere kavuşabilmesi var gücümüzle hep birlikte gece gündüz demeden mücadele edeceğiz. Yeni bir yola çıkmış oluyoruz. Çekerek ilçesinin de desteğini alarak çok genç yaşta başladığımız siyasi hayatımızda hep birlikte olmayı köylerimizle, belediyelerimizle birlikte olmayı vatandaşlarımızın meseleleri ile birlikte olmayı kendimize ilke edindik” şeklinde konuştu.

Ayrımcılık yapmadık
Siyaset ile uğraştığı hiçbir dönemde ayrımcılık yapmadan çalıştıklarını anlatan Kayalar, “ Hiçbir zaman siyasi parti mensubu olduğumuz dönemlerde ve bu dönemde de insanlarımızı siyasetle ayırmak, particilikle ayırmak, insanlarımızı kalıplaştırmak değil aksine seçimler gelir geçer oylar verilir hiç önemli değil biz eksiğimizle yapılması gereken nedir birlik ve beraberlik içerisinde yapmak için uygulamalar yaptık elimizden geldiği kadarıyla insanlarımızı birleştirerek çalışmalar yaptık. Yapılan her iş takdir edilmesi lazım” ifadelerine yer verdi. HABER MERKEZİ


Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.