İYİ Partili Demirer, Yozgat’ta STK’ları ziyaret etti
Yayınlanma:
Güncelleme:
İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkan Yardımcısı, Sağlık Politikaları ve ARGE Başkanı Taner Demirer, Yozgat’ta bulunan STK’ları ziyaret etti.
Demirer, beraberinde İYİ Parti Merkez İlçe başkanı Ali Eraslan ve partililerle birlikte Yozgat’ta Ticaret ve sanayi Odası, Ziraat Odası, Lokantacılar ve kahveciler Odası, Elektrikçiler, Elektronikçiler ve Sıhhi Tesisatçılar Odası ve Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkan Yardımcısı, Sağlık Politikaları ve ARGE Başkanı Taner Demirer, “Bugünde Yozgat ilimizde bulunan STK’ları ziyaret ettik. Başkanlarımızı ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldık ve sorunlarını dinledik. Çözüm noktasında neler yapılacağı konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Ayrıca İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in selamlarını iletti” dedi.


Resmi İlanlar
Siyaset
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.