Altın 6368.96 %0.4
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.435 %0.04
Euro 53.4305 %-0.35
Sterlin 61.4731 %0

Mazbatasını aldı makamına oturdu

Mazbatasını aldı makamına oturdu

AK Parti Çekerek Belediye Başkanı olarak katıldığı seçimi kazanan Eyüp Çakır, partililer ve coşkulu bir kalabalığın katıldığı törenle mazbatasını alarak makamına oturdu.

Çakır, önceki gün mazbatasını aldıktan sonra beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir İnce, il genel meclisi, belediye meclis üyeleri ve partililerle birlikte belediyeye giderek görevi belediye başkan vekilinden devraldı. Devir teslim töreni öncesinde belediye önünde dualar edildi kurban kesildi.
Devir töreni sonrası konuşan AK Parti Çekerek İlçe Başkanı Üzeyir İnce, AK Parti bayrağını tekrar Çekerek belediyesinde dalgalandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


“İnşallah hizmetlere Eyüp Başkanımızla beraber hizmetlere durmak yok yola devam diyerek son sürat devam edeceğiz bundan hiç endişeniz olmasın” diyen İnce; “AK Partili belediyenin Çekerek’te 5 yılda yaptıklarını gördünüz ama onlar geçmişte kalanlar.


Bizim gelecekteki yapacaklarımızın ianesiydi referansıydı. İnşallah Eyüp başkanımızla çıtayı daha yükseklere çıkaracağız.


Sayın vekillerimiz ve Sayın Cumhurbaşkanı yardımcımızın desteğini de arkamıza alarak Çekerek’te daha güzel günler bizleri bekliyor” dedi.


BİZİ MUZAFFER EDEN ALLAH’A HAMDOLSUN
Çekerek Belediye Başkanı Eyüp Çakır da sözlerine dua ile başladı.
“Bizi muzaffer eden, galip eden Allah’a hamdolsun” diyen Çakır; “Çalıştık, gayret ettik, dua ettik, tevekkül ettik Rabbim nasip etti. Bizim ilk günden olan duamız var hatırlarsanız ‘Ya Rabbi şahsımıza ve Çekerek’imize kim hayırlı ise Çekerek Belediye Başkanlığı makamını ona nasip et’ demiştik, Elhamdülilllah diyoruz
Rabbim bize nasip etti.
Gece gündüz demeden çalıştınız, gayret ettiniz, bize destek verdiniz Allah her birinizden razı olsun.


Bu başarının bu zaferin en büyük mimarları sizlersiniz Allah her birinizden ayrı ayrı razı olsun, ve her birinizden de ayrı ayrı helallik istiyorum hakkınızı helal edin” dedi.

KİMSE KÜÇÜK HESAPLARIN PEŞİNE DÜŞMESİN

Çakır konuşmasında kimsenin küçük hesaplar peşine düşmemesi gerektiğinin mesajını vererek şöyle konuştu; “Ve Allah’a bin şükür murat ettiğimizi Rabbim bize nasip etti. Biz bu saatten sonra bize yapılmış olan her şeyi unutacağız, biz bu saatten sonra Çekerek’imizi, herkesi kucaklayan belediye başkanı olacağız. Bu saatten sonra kimse küçük hesapların peşine düşmesin biz düşmüyorsak kimse düşmesin çünkü asıl düşecek olan biziz ama biz feragat ediyoruz biz Çekerek’imizin geleceği için ne yapmak gerekiyorsa onun için söz veriyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.