Altın 6386.7 %0.68
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4383 %0.03
Euro 53.4403 %-0.35
Sterlin 61.494 %0.03

MHP ÇEKEREK'TE iTTiFAKA SAHiP ÇIKIYOR!

MHP ÇEKEREK'TE iTTiFAKA  SAHiP ÇIKIYOR!

Yozgat’ın Çekerek İlçesi MHP Belediye Başkan adayı Mustafa Bal’ın seçim irtibat Bürosu düzenlenen coşkulu bir törenle açıldı.

Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin altında ‘Pazara kadar değil, mezara kadar’ yazılı pankartı dikkat çekti. Törene Çekerekliler yoğun ilgi gösterirken parti bayrakları yerine ayyıldızlı Türk Bayrağı tercih edildi. Açılış öncesi Zile Belediyesi’nin Mehteran ekibi vatandaşlara unutulmaz bir konser verdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Kuran-ı Kerim tilaveti okundu.

AK Parti ve MHP’nin Cumhur İttifakı, Yozgat’ın Çekerek ilçesinde her iki partiden de belediye başkan adayı olmasına rağmen MHP’nin adayı Mustafa Bal’ın seçim irtibat bürosu açılışında kendini gösterdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin dev afişi ile süslenen karargahın açılışında konuşan MHP Belediye Başkan adayı Mustafa Bal, ilçede görev yapan tüm belediye başkanlarına teşekkür ederek başladığı konuşmasında, MHP’li belediye de Ankara’da oluşun ittifak birlikteliğinden dolayı aksamadan geleceğini söyledi.


YOĞUN BİR KATILIM OLDU
Törene MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, MHP Yozgat İl Başkanı Ferhat Altan, MHP’li eski belediye başkanlarından Ahmet Demirel, ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe kadınları ellerinde Türk bayrakları ile açılışı törenin en önünde izlediler.


“BİZLERİ DE DAR DA BIRAKMA YA RABBİ”
Coşkulu tezahüratlar eşliğinde kürsüye gelen Bal; “31 Mart’ta mahalli idareler seçimini gerçekleştireceğiz. Bu seçimlerin öncelikle ilçemize, Yozgat’ımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz eder rabbim hayırlısını verir inşallah diyoruz” sözleri ile başladığı konuşmasında seslendirdiği şu satırlar dikkat çekti;
“Hazreti Yusuf’u kuyuda, Hz. İbrahim’i ateşte, Hz. Yunus’u balığın karnında, efendimiz (s.a.v) mağarada dar bırakmayan Allah’ım bizleri de bu çıkmış olduğumuz yolda dar bırakma ya Rabbim. “


BAŞKANLARA
TEŞEKKÜR ETTİ
Bal, ilçede bu güne kadar hizmet veren tüm belediye başkanlarına teşekkür ederek; “Ayrıca şuanda belediye başkanlığı hizmetini yapan Bedrettin Bozkurt kardeşime bugüne kadar yaşmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyor ve şunu bil diyorum Bedrettin Kardeşim;
-O bayrağı 1 Nisan’da Allah’ın izni ile emin ellere teslim edeceğini bil ve bugüne kadar yapmış olduğun hizmetlerin devam edeceğini, o hizmet kervanının süreceğini bilesin diyorum, sen rahat ol kardeşim. Çekerek kararını vermiş. Allah’ın izni ile bu işi bitireceğiz. Rabbimin yardımıyla bu işi bitireceğiz. Allah hepinizden razı olsun diyorum.- ifadelerine yer verdi.


ANKARA’DAKİ İTTİFAK ÇEKEREK
TABANINDA DAKURULDU

Mustafa Bal, Türkiye’nin içinden geçmiş olduğu sıkıntılar nedeni ile Ak Parti ile MHP arasında ittifak birlikteliği oluştuğunu hatırlattı.
“Bu ittifak zorunlu idi. Vatanın birliği, ülkenin birliği için, milletin varlığı için vazgeçilmezdi” diyen Bal, şöyle konuştu: “İşte ondan dolayıdır ki bu iki yiğit insan ülkenin geleceği adına birlikte bir ittifak kurdular ve dosta düşmana karşı bu milletin ayakta kalması uğruna birlikte yol yürüyorlar inşallah. Ankara’da kurulan o ittifak ülkenin birliği ve dirliği için kurulan o ittifak Çekerek’te de Ak parti tabanı ile MHP’nin tabanı arasında kurulmuş dimdik ayakta Allah’ın izni ile Çekerek’in geleceği adına biz burada ittifakı kurduk ve 1 Nisan’da Allah’ın izni ile Çekerek’in adına hep beraber yürüyeceğiz inşallah.
“AK PARTİ’YE NE HİZMET GELECEKSE
MHP’Lİ BELEDİYEYE DE GELECEK”

Bilesiniz ki şuandan sonra ittifakı oluşturan bu iki siyasi partinin özellikle hizmet adına MHP Belediyeyi kazandığı an Ak Parti’ye bugün ne hizmet gelecek ise aynı hizmetler devam edecektir. Çünkü neden her iki genel başkanda yani Ak Parti’nin genel başkanı ve eski tabirle Cumhurbaşkanımız şimdiki tabirle başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi ve MHP Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli’nin de belirttiği üzere “Bu ittifak pazara kadar değil mezara kadar devam edecektir” diye belirtiyorlar.
“AK PARTİ VE MHP MEFHUMU KALMADI ÇÜNKÜ…”
İşte bundan dolayıdır ki MHP ve Ak Parti mefhumu kalmadı. İki siyasi partide birbirine kenetlendi ve bu bölgeye gelecek hizmetlerde en ufak bir aksama yok. Çünkü iki genel başkan der ki, ‘benim ittifakıma zarar verecek her kim olursa olsun özellikle bu ittifaka halel getirttirmeyiz. Bu ittifaka zarar verecek eylem ve söylemlere gereğini yapacağız’ der. Çünkü ülkenin geleceği adına bu ittifakın uzun süre devam etmesi gerekiyor. Hedefimiz reisinde belirttiği üzere MHP Genel Başkanımızın da belirttiği üzere 2023 olacak. 2023’te bu millet Allah’ın izniyle ayağa kalkacak.
31 MART DÜĞÜN
GÜNÜ OLACAK

Hepinizden Allah razı olsun. Hakikaten bugün bizlere büyük güç ve destek verdiniz. Bu tablo gösteriyor ki 31 Mart bizim düğün günümüz olacak. 1 Nisan’da rabbim bu işin kutlu ve mutlu olacağına inanıyorum. Çünkü şu tablo bu işi bitti anlamına geliyor. Bu iş bitmiştir kardeşim. Hayırlı uğurlu olsun diyorum. Kazamız mübarek olsun. Bir aylık süre içerisinde girmedik ev sıkılmadık el kalmayacak. Bu zaferi hep beraber 31 Mart’ta 1 Nisan’da kutlayacağız inşallah. Allah hepinizden razı olsun.”
SEDEF’TEN ANLAMLI
MESAJ

Daha sonra kürsüye gelen MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef; “31 Mart sadece bir belediye başkanlığı seçimi değil esasında. 31 Mart’ta yapılacak olan bu seçimleri sabote etmek isteyen ülkemizi içeriden ve dışarıdan yaralamaya çalışan birçok hainin ellerini, avuçlarını birbirlerine sürerek bekledikleri ve 31 Mart’ta Cumhur ittifakının başarısız çıkması için ellerinden geleni yapmalarının beklediği ve ülkemizi yeniden karanlık günlere götürmek için çaba sarf edenlerin beklediği gün esasında. Ama siz değerli Çekerekli hemşehrilerim huzurunda söylüyorum ki ülkücü hareket, genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli olduğu sürece Tayyip Erdoğan’ı nasıl ki 15 Temmuz’da yedirmedik şimdi de 31 Mart’ta Allah izin verirse bu Cumhur ittifakına sahip çıkacağız. Ülkemizde karışıklık, hainlik, plan yapanların hepsini planlarını başına geçireceğiz diyorum. Bizler bu başarıya inanarak yola çıktık. Bunu sizlerde yakinen şahit olarak izlediniz. Her birinizden Allah razı olsun ki 24 Haziranda inandınız, güvendiniz, desteklediniz. Şahsımı Yozgat milletvekili yaptınız ama onun haricinde bütün Türkiye’ye bir mesaj verdiniz. Aldığımız oylarımızın ve Cumhur ittifakının Yozgat’ta yüzde 75 çıkması ve bütün ülkücülerin MHP’lerin de cumhur ittifakına sahip çıkması bu ittifakın Yozgat’ta nasıl taban oluşturduğunu da apaçık tüm Türkiye’ye göstermiş oldu. Bizler Cumhur ittifakına 24 Haziran’da nasıl sahip çıkmışsak 31 Mart seçimlerinde de Cumhur ittifakına yine sahip çıkacağız” dedi.
“ÇEKEREK’E SAHİP
ÇIKACAĞIZ”

Sedef, Cumhur İttifakı çerçevesinde Çekerek’e sahip çıkacaklarını söyledi.
“Yozgat’ın hak ettiği hizmetin gelmesi için gece gündüz çabalayacağız. Yozgat ve Yozgat insanının hizmete ihtiyacı var” diyen Sedef; “Cumhur ittifakında genel başkanlarımız bu kararı aldılar. Bizde arkalarından gidiyoruz. Ama Yozgat’ın da insanının da hizmete ihtiyacı var. Bizlerde diyoruz ki şimdi bunun bu cumhur ittifakının fırsatını Yozgat’ımız için kullanalım. Gelin birlik olalım beraber olalım. Bir olalım, iri olalım, diri olalım. Hem Çekerek’e hem de Yozgat’a hizmet getirelim diyorum.
Artık Çekerek’e gerçekten hizmet edecek, hakkını hukukunu savunacak bir siyaset anlayışı ile yola çıkması gerekiyor. Mustafa Bal’ı dik duruşuyla, yeri geldi oy verdiniz, yeri geldi oy vermediniz. Bu dönem 31 Mart’ta AKP’lisi, CHP’lisi, MHP’lisi hep birlikte olup Mustafa Bal’ı çekerek Belediye Başkanı yapacak mısınız? Sizler bu destekle bitireceksiniz. Bizlerde sizlere şu sözü veriyoruz. Hem genel başkanımız adına hem de Cumhur ittifakının Yozgat’a fayda sağlaması adına, hem de şahsım adına aslan gibi Mustafa bal’ı Çekerek Belediye Başkanı yaptığımızda bende gece gündüz onun arkasında olacağım. Çekerek’e yapacağı bütün hizmetlerde, bütün bakanlıklarda gerekirse Cumhurbaşkanımızın huzurunda, genel başkanımızın huzuruna çıkarak Yozgat için çekerek için bütün hizmetleri isteyeceğim. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın diyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmalarından dualar eşliğinde karargahın açılış kurdelesi kesildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.