MHP Sarıkaya’da Yeni Dönem: Mahmut Günel İlçe Başkanı Seçildi
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 15. Olağan Sarıkaya İlçe Başkanlığı Kongresi yoğun katılımla gerçekleştirildi. “Kardeşlik Kalbimizde, Gelecek Aklımızda” anlayışıyla düzenlenen kongrede Mahmut Günel, MHP Sarıkaya İlçe Başkanı seçildi.
MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, yeni yönetime başarılar dilerken görevi devreden Celal Akdağ ve yönetimine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde MHP teşkilatında kongre heyecanı yaşandı. Parti teşkilatını ve çok sayıda davetliyi bir araya getiren kongrenin ardından Sarıkaya İlçe Başkanlığında yeni dönem başladı.
Kongreye Yoğun Katılım
MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef’in verdiği bilgiye göre kongreye; MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Akgül, Sarıkaya Belediye Başkanı Osman Gözan, Konuklar Belediye Başkanı Oğuzhan Karaca, AK Parti Sarıkaya İlçe Başkanı Ufuk Öcal ile parti teşkilatı üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Sedef, kongrenin güçlü bir katılım ve coşku içerisinde tamamlandığını belirtti.

Sarıkaya MHP’de Mahmut Günel Dönemi
Gerçekleştirilen kongrenin ardından MHP Sarıkaya İlçe Başkanlığı görevine Mahmut Günel seçildi.
Milletvekili Ethem Sedef, Günel ve yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek üstlendikleri görevde başarılar diledi.
Celal Akdağ’a Hizmet Teşekkürü
Görevi devreden MHP Sarıkaya İlçe Başkanı Celal Akdağ ve yönetimini de unutmayan Sedef, teşkilata sundukları hizmet ve emeklerinden dolayı teşekkür etti.
Sedef, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu hedefler doğrultusunda birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.
Kongrenin MHP teşkilatına, Sarıkaya’ya ve Yozgat’a hayırlı olmasını temenni eden Sedef, “Aziz milletimiz ve güçlü Türkiye için aynı inanç ve kararlılıkla çalışmayı sürdüreceğiz” mesajını verdi.
……………………….
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.