Altın 6443.16 %1.56
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4314 %0.02
Euro 53.5048 %-0.25
Sterlin 61.554 %0.13

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Belediye Başkan Adayı Ömer Açıkel, Sorunları Çözeceğiz!

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Belediye Başkan Adayı Ömer Açıkel, Sorunları Çözeceğiz!

Yozgat'ta Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Ömer Açıkel, yerel seçimler öncesinde Şeyh Osman Mahallesi'nde düzenlenen bir mahalle toplantısında Yozgatlı vatandaşlarla bir araya geldi.

Toplantıya, MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, İl Başkanı Tekin Irgatoğlu ve İlçe Başkanı Adem Kızılay da katılarak Açıkel'e eşlik etti.

Açıkel toplantıda yaptığı konuşmada, mahalle sakinlerinin sorunlarını yakından bildiklerini ve çözüm için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Teşekkür ediyoruz

Ömer Açıkel,

"Milletvekilimiz İbrahim Ethem Sedef, İl Başkanımız Tekin Irgatoğlu, İlçe Başkanımız Adem Kızılay ile birlikte Şeyh Osman Mahallesi'nde oturan komşularımızla buluştuk. Bizi bağrına basan, büyük bir sevgiyle karşılayan Şeyh Osman Mahallesi sakinlerine toplantımıza katıldıkları için çok teşekkür ediyoruz. Sorunlarını biliyoruz, hepsini tek tek çözmek için geliyoruz" dedi.

Yozgatlıların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, MHP'nin yerel yönetimlerde uygulamayı planladığı projeler ve hedefler de anlatıldı.

Açıkel ve beraberindeki heyet, toplantının ardından mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek, seçim sürecinde vatandaşların desteğini almaya çalıştı. Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, Yozgat'ta siyasi partilerin ve adaylarının seçim çalışmaları da hız kazanmış durumda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.