Şefaatli’de Coşkulu Kutlama: Başkan Bozkurt’tan Hizmet Sözü!
Yayınlanma:
Güncelleme:
Yozgat'ın Şefaatli ilçesinde gerçekleşen yerel seçimlerin ardından, mazbatasını alarak görevine resmen başlayan Şefaatli Belediye Başkanı Zeki Bozkurt, hizmet yolunda yeni bir döneme giriş yaptı.
Beş yıl önce bıraktığı başkanlık görevine geri dönen Bozkurt, bu önemli anı belediye personeli ve ilçe sakinleriyle birlikte kutladı.
Devir teslim gerçekleşti
Başkan Bozkurt, göreve başlama töreninde yaptığı konuşmada,
"Beş yıl aradan sonra mazbatamı alarak Şefaatli Belediye Başkanlığı görevine yeniden başladım. Beş yıl önce bizzat katılarak yapmış olduğum devir teslimi, şimdi belediye personellerimiz ve kıymetli hemşerilerimiz ile birlikte gerçekleştirdik" dedi.

Yeniden başkanlık koltuğuna oturmanın mutluluğunu ve sorumluluğunu hissettiğini belirten Bozkurt, Şefaatli'ye hizmet etme azmiyle dolu olduğunu ifade etti. Kendisine destek veren tüm Şefaatli ailesine teşekkürlerini iletti.

Şimdi çalışma zamanı
Bozkurt'un mesajı şöyle devam etti:
"Tüm Şefaatli Aileme destekleri için çok teşekkür ederim. Şimdi Şefaatli'ye hizmet etmek için yorulmadan çalışma zamanı. Haydi, Şefaatli, daha güçlü yarınlar için yeniden başlıyoruz."
Kaynak:Haber Merkezi
Resmi İlanlar
Siyaset

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.