Altın 6368.96 %0.4
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.435 %0.04
Euro 53.4305 %-0.35
Sterlin 61.4731 %0

Temayül yoklaması başladı

Temayül yoklaması başladı

AK Parti Yozgat İl Teşkilatı, 13 ilçe ve Yozgat’ta belediye başkan aday adayları için temayül yoklaması yapıyor.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için adaylarını belirleme çalışmalarını sürdüren AK Parti İl Başkanlığı, hafta sonu Yozgat’ta temayül yoklaması gerçekleştiriyor. Yimpaş’ta yapılan temayül yoklaması basına kapalı olarak gerçekleşiyor.

Temayül yoklamasına partililer büyük ilgi gösterirken, ilk kez dijital ortamda yapılan temayül yoklamasında teşkilat mensupları, Yozgat merkez ve 13 ilçeden 58 aday adayı için oy kullanıyor.

Temayül yoklamasında teşkilat mensuplarına aday adayları ile ilgili sorular yöneltilirken, aday olarak görmek istedikleri iki kişinin de isimlerini yazmaları istendi. Dijital ortamda yapılan temayül yoklamasının sonuçları AK Parti Genel merkezine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a anlık olarak ulaştırılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.