Altın 6440.85 %1.53
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.431 %0.02
Euro 53.5105 %-0.24
Sterlin 61.5563 %0.13

Yemin ettiler

Yemin ettiler

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, 27. Dönem Yasama Yılı dolayısıyla toplandı.

Yozgat’ta Milletvekili seçilen Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili Ethem Sadef ile Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven TBMM Genel Kurulunda yemin etti.

HAYIRLI HİZMETLER YAPAMAYI NASİP ETSİN

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, “Milli İradenin tecelligahı Gazi Meclis'imizde yeminimizi ederek 27. Yasama Dönemine başlamış olduk. Rabbim İlk Günkü Aşkla ve yüz akıyla Devletimize, Milletimize ve Yozgat'ımıza hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin” dedi.

SİZLERİN EMEĞİ İLE GELDİM

Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, “Yemin törenimizi gerçekleştirdik. Hayırlı uğurlu olsun. Sizlerin emeği sayesinde bu günlere geldim. Teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.