Yeniden Refah kendini anlatıyor
Yozgat'ta teşkilatlanan Yeniden Refah Partisi, köylerde parti tanıtım çalışmalarına başladı.
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Nihat Kayhan, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Cafer Cankurtan ve parti yönetimi ile birlikte Baltasarılar Köyü’nde partisinin tanıtımını yaptı.
Yeniden Refah Partisi’nin milli görüş partisi olduğunu anımsatan Kayhan, “İsmimiz Yeniden Refah Partisi olsa hepimizin bildiği gibi biz milli görüş partisiyiz. Bizim 51 yıllık geçmişimiz var” dedi.

CİHAT HAREKETİYİZ
“Hareketimiz cihat hareketi. Allah’ımız bize namazı 50 yerde emir buyururken cihadı 500 yerde emir buyuruyor” diyen Kayhan, şunları söyledi; “Millî görüş Osmanlıdan sonra 60 yıl kesintiye uğradı. 60 yıl sonunda Yozgat’taki Ahmet Efendi gibi, Mehmet Sait kutsi gibi, Kayserili Yahya Hacı Hasan Efendi gibi kişiler geldi ve rahmetli Erbakan Hocamızın yanında milli görüş artık Türkiye’de temsil edilme vakti gelmiştir.
Siz milli görüşün lideri olun biz de sizi destekleyelim denildi. Rahmetli Erbakan sade Türkiye’de değil tüm dünyadaki İslam coğrafyasının hem siyasi hem de dini lideriydi. Biz 1969’da bu siyasi harekete milli Nizam Partisiyle başlıyoruz. Çok geçmeden 1,5 yıl sonra partimiz kapatılıyor. Biz tekrar Milli selamet Partisi’ni kurduk. Milli Selamet Partisi’nde de oda oda köy köy, mahalle mahalle ev ev gezdik.”

KENDİMİZ TANITACAĞIZ
Kendilerini tanıtmak için yine ev ev gezeceklerini dile getiren Kayhan, “Yeniden Refah Partisi Gece gündüz demeden ilçe ilçe, belde belde, köy köy gezeceğiz. Yeniden Refah ruhunu canlandırmak için hayata geçirmeyi planladığımız projeleri vatandaşlarla paylaşıyoruz” dedi. Kayhan, gördükleri ilgiden bir hayli memnun olduklarını belirterek, dur durak bilmeden her vatandaşa ulaşacaklarını kaydetti. Murat KARATEKİN
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.