Yeniden Refah Partisi Yozgat'ta yapılanıyor
Türk siyasetinin unutulmaz ve emektar isimlerinden merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan’ın genel başkanlığını üstlendiği Yeniden Refah Partisi, Yozgat ile birlikte 11 ilde il başkanını belirledi.
Yeniden Refah Partisi’nin Ankara’da düzenlenen lansman sırasında atamaları yapılan il başkanından bir tanesi olan Yozgatlı İşadamı Nihat Kayhan, Yozgat Çamlık Gazetesi’ni ziyaret etti. Yazıişleri müdürümüz Tarık Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Kayhan, Yeniden Refah Partisi’nin Türk siyasetine ve Türkiye’nin yarınlarına ilişkin hedeflerinden bahsetti.
Yeniden Refah Partisi’nin, Merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ın yolundan giden insanları insan olarak kabul eden önemli bir oluşum olduğunu kaydeden Kayhan, kesinlikle insanları ayırt etmeden toplumun refahı, huzuru için çalışacaklarını söyledi.
Ataması yapılan 11 il başkanından bir tanesi olduğunu hatırlatan Kayhan, tüm Yozgatlıları Yeniden Refah Partisi çatısı altında toplanmaya davet etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.