Yozgat Deva Partisi’nde görev değişimi: Kadın Kolları Başkanı Belli oldu
Yayınlanma:
Güncelleme:
Deva Partisi Yozgat İl Başkanı Mustafa Bulut, Yeni kadın Kolları Başkanı atamasının yapılmasıyla birlikte yerel seçim çalışmalarına start verdiklerini söyledi.
Deva Partisi Yozgat İl Başkanı Mustafa Bulut, Yeni kadın Kolları Başkanı atamasının yapılmasıyla birlikte yerel seçim çalışmalarına start verdiklerini söyledi.

Bulut,
"Yerel seçimlere 6 ay gibi bir zamanımız var. 3 ay içerisinde de adaylarımızın netleşmesi olacak. Yozgat genelinde ve ilçeler bazında Deva Partimiz olarak kendi adayımız ile çıkacağız. Belediye başkanlığı için şuanda yoğun bir talep ve istek var. Deva Partisi Deva belediyecilik hususunda artık Türkiye’de iyi bir noktaya getireceğimize inanıyoruz. Bunu da başaracağız” dedi.

Müracaatları alıyoruz
Belediye Başkan Aday adaylığı ile ilgili müracaatları kabul ettiklerini belirten Bulut,
“STK’lar ile aynı zamanda görüş alışverişinde bulunuyoruz. Esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Şehrimizin ortak sorunlarını tespit edip çözüm üretmek için çalışıyoruz. Aralık ayında adaylarımızla birlikte ilçe, kasaba ve il merkezimizde kendi adayımız ve partimizin logosu ile seçime girmek için çalışıyoruz.”

Kadın Kolları Başkanlığı'nda görev değişimi
Deva Partisi Yozgat İl Başkanı Mustafa Bulut,
“Kadın kolları başkanlığına daha önceki başkanımız Melahat Hanım’ın Mersin iline taşınmasından sonra boşalan göreve Seda Aydın ve ekibine verildi. Seda Aydın ve ekibine görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Yozgat’ımız için güzel çalışmalar yapacağına inanıyorum” diye konuştu.
Resmi İlanlar
Siyaset
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.