Altın 6418.65 %1.18
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4316 %0.04
Euro 53.456 %-0.33
Sterlin 61.5355 %0.1

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'na İrfan Şahbaz getirildi

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'na İrfan Şahbaz getirildi

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanı Turan Karakuş’un askere gitmiş olmasından dolayı İl Başkanlığı görevine İrfan Şahbaz getirildi.

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanı Turan Karakuş’un askere gitmiş olmasından dolayı İl Başkanlığı görevine İrfan Şahbaz getirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İ. Ethem Sedef yaptığı açıklamada; “İl Ocak Başkanımız Turan Karakuş askerliğini yerine getirmek üzere görevini, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendinin takdiri ile İrfan Şahbaz'a devretmiştir.

Turan Karakuş başkanımıza bugüne kadar fedakârca yaptığı hizmetleri için çok teşekkür ediyorum. Yeni görev alan İrfan Şahbaz Başkan'a başarılar dilerken her zaman destekçisi olacağımı ifade etmek istiyorum.” dedi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’da; “Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanlığına İrfan Şahbaz atanmıştır. Yeni görevinde başarılar diler, vatani görevini yapmak için görevini devreden Turan Karakuş ve geçmiş dönemlerde Yozgat Ülkü Ocakları başkanlığı yapan tüm Ülküdaşlarıma da teşekkür ederim.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.