Yozgat'ın Her Köşesinde MHP'den Seçim Hazırlığı: Üç Hilal Dalgalanacak!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanlığı, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
MHP İl Başkanı Tekin Irgatoğlu'nun açıklamalarına göre, Yozgat merkez ve çeşitli ilçelerinde ve beldelerde Seçim İletişim Merkezleri açıldı. Bu merkezler, Yozgat'ın Saraykent, Sorgun, Çandır, Çayıralan, Sarıkaya, Kadışehri, Yerköy, Şefaatli, Yenifakılı gibi ilçeleri ile Dedefakılı, Konuklar, Gülşehri, Eymir, Çiğdemli, Yeniyer, Araplı, Doğankent gibi beldelerini kapsıyor. Irgatoğlu, açılışların miting havasında gerçekleştiğini ve Yozgat halkının MHP'ye olan desteğini bir kez daha gösterdiğini belirtti.

Irgatoğlu, seçim sonrası da Yozgat için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak, MHP'nin sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman aktif olacağını belirtti. Yozgat'ın geleceği için sürekli çaba gösterileceğini sözlerine ekledi.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.