Altın 6382.21 %0.61
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4365 %0.05
Euro 53.4489 %-0.35
Sterlin 61.4799 %0.01

Yozgat’ta AK Parti’de Aday Adayları Başvurulara Devam Ediyor: Eski Başkan ‘Ben de varım’ Dedi ve Duyurdu!

Yozgat’ta AK Parti’de Aday Adayları Başvurulara Devam Ediyor: Eski Başkan ‘Ben de varım’ Dedi ve Duyurdu!

Seçimlere geri sayım devam ederken, daha önce başkanlık yapan isimler Yozgat’ın çeşitli yerlerinden aday adaylığı başvurularını yapmaya devam ediyor.

O adaylardan bir tanesi de Sorgun’un Çiğdemli Kasabası’ndan aday adayı olduğunu açıkladı.

Eski Belediye Başkanı İsmail Biçer, aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Ara verdiğimiz Hizmetlere Devam

İsmail Biçer, 2019 yılında ara verdikleri hizmetlere devam etmek adına bu kararı aldıklarını belirterek,

“Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile 22 yıl yol yürümekten Gurur ve Onur duyduğum Ak Parti Çiğdemli Belediye Başkanı Aday Adayı olarak başvurumuza Sorgun İlçe Başkanlığımıza yapmış bulunmaktayız” dedi.

"Çiğdemli Halkı İçin"

Birçok projeyi hayata geçirmek istediklerini dile getiren Biçer,

“Yüce Allah'ın izni ve aziz hemşehrimizin desteği ile 2019 yılında ara verdiğimiz hizmetlere kaldığımız yerden devam etmek için ve çok muhterem Çiğdemli halkının hak projeleri yapmak için, gönül belediyeciliğin yeniden kazandırmak için, halka hizmet hakka hizmet düsturu anlayışı bilerek hareket etmek için, özelikle ev hanımlarımızın ve gençlerimizin ev ekonomisine katkı sağlayan projelerimiz için yola çıktık” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.