Zafer Partisi Yozgat’ta iddialı
Yayınlanma:
Güncelleme:
Zafer Partisi Yozgat İl Başkanlığı iftar yemeğinde Yozgat Milletvekili Adayı Zeliha Çevik’i ağırladı.
14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için partiler çalışmalarını sürdürüyor. Bu seçimlere katılacak olan partilerden Zafer Partisi, Yozgat’ta oldukça iddialı.
Zafer Partisi Yozgat İl Başkanlığı iftar yemeğinde Yozgat Milletvekili Adayı Zeliha Çevik’i ağırladı.
İftar yemeğine Yozgat İl Başkan Mahmut Açıkgöz, Merkez İlçe Başkanı İlyas Altın, Akdağmadeni İlçe Başkanı Kürşat Ağdağ, Çekerek İlçe Başkanı Oğuzhan Varlık, Çandır ilçe Başkanı Ufuk Dikkatli katıldı.
Seçim çalışmaları hakkında istişare yapan parti kurmayları, “Zafer Yozgat’ın Olacak!” sloganıyla en yakın zamanda çalışmalara başlamak üzere karar aldılar. Murat KARATEKİN

Kaynak:Haber Merkezi
Resmi İlanlar
Siyaset
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.