Altın 6436.8 %1.47
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4378 %0.02
Euro 53.4724 %-0.31
Sterlin 61.5309 %0.09

Zafer Partisi'nin Boğazlıyan Çıkarması: Birlik ve Destek Mesajları Verildi!

Zafer Partisi'nin Boğazlıyan Çıkarması: Birlik ve Destek Mesajları Verildi!

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Genel Başkan Yardımcıları ve Genel İdare Kurulu Üyeleri, Zafer Partisi Boğazlıyan Belediye Başkan adayı Deniz Altıntaş ve teşkilatına ziyarette bulundu. Burada esnaf ziyareti de gerçekleştiren Özdağ ve beraberindeki heyet, yaşanan ekonomik sorunlara dikkat çekerek, yaklaşan seçimler öncesi zafer mesajı verdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Boğazlıyan Belediye Başkan adayı Deniz Altıntaş ile birlikte Boğazlıyan’da esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek Zafer Partisi’nin Belediyecilik Politikalarını anlattı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ziyaretler sonrası yapmış olduğu açıklamada Boğazlıyanlı vatandaşlar ile bir araya gelerek desteklerini aldıklarını ifade ederken Boğazlıyan Belediye Başkanı Deniz Altıntaş ise seçmenlerden partilerine oy verme çağrısında bulundu.

Sanayi Odası Başkanı Öcal Öcalan’da vardı. İkili burada Boğazlıyan’ın gelişimi adına yapılan ve yapılacak olan projeleri ele aldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüşler ve fikirler gerçekleşti.

Vatandaş ile bir araya geldik

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ,

‘’Deniz Başkanım demek istiyorum İnşallah kendisi Boğazlıyan Belediye Başkan Adayımız. Kendisi ile birlikte Boğazlıyan’da halkımızı ziyaret ettik. Esnaf ziyaretleri yaptık, kurum ziyaretleri yaptık, emekli vatandaşlarımız ve gençlerimiz ile sohbetler ettik. Vatandaşlarımızın desteğini aldık. Buradan Yozgat Belediye Başkan Adayımız Mustafa Kemaloğlu’nu da açıklamadak istiyorum. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız. Ankara, Mersin, Antalya, Muğla, Aydın, İzmir, Bursa ve Eskişehir’i kapsayan ve 10 günü aşan bir seyahatimiz olacak. Çalışmalarımıza odaklanacağız ve sürdüreceğiz’’ ifadelerine yer verdi.

Teşekkür ediyorum

Zafer Partisi Boğazlıyan Belediye Başkan Adayı Deniz Altıntaş,

‘’Öncelikle Fırat Çakıroğlu’nu rahmetle anıyorum. AK Parti hiçbir zaman Türk Milliyetçisi olmamıştır. İktidarı orada tutan ise Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) yöneticileridir. Zafer Partisi ise seçmene bu çerçevede oy verecek en büyük seçenektir. Tüm Türk Milletini, Atatürkçüleri, Atatürk’e hakaret ettirilmesine izin vermeyen Türkleri, insanları Zafer Partisine oy vermeye davet ediyoruz. Sayın Genel Başkanımıza ve üyelerimize Boğazlıyan’a gelip bize destek oldukları için bizi yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyoruz. Var olsunlar, sağ olsunlar’’ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.