Altın 6399.07 %0.87
BIST 14632.81 %1.47
Dolar 46.4421 %0.02
Euro 53.3672 %-0.51
Sterlin 61.2696 %-0.34

Ankara Berber Odaları Cumhuriyet Kutlamalarına Saç Keserek Katıldı

Ankara Berber Odaları Cumhuriyet Kutlamalarına Saç Keserek Katıldı

Ankara'da Cumhuriyetin kuruluşunun yüzüncü yılı kutlamaları büyük bir coşkuyla devam ediyor. Bu özel dönemde, Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezai Kara ve beraberindeki heyet, Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezi'nin kutlamalarına katıldı.

Ankara'da Cumhuriyetin kuruluşunun yüzüncü yılı kutlamaları büyük bir coşkuyla devam ediyor. Bu özel dönemde, Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezai Kara ve beraberindeki heyet, Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezi'nin kutlamalarına katıldı.

Başkent Ankara, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümünü çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaparak kutluyor. Bu etkinlikler, 29 Ekim'e kadar devam edecek.

Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlama Etkinliğine katıldı. Program, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri alanı öğrencileriyle buluştuğu bir etkinlik olarak gerçekleşti. Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda düzenlenen etkinlik, yüzüncü yıl coşkusunu yaşattı.

Yeni Nesil Saç Kesimi Sunumu

Program kapsamında, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri alanında eğitim gören öğrencilere yönelik olarak Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası ABO Show takımı tarafından milli özelliklerle şekillenen saç kesimi ve tasarımı üzerine uygulamalı gösteri sunuldu. Ardından, Oda Eğitmeni Cumhur Laçinok tarafından yeni nesil saç kesim teknikleri sunumu gerçekleşti.

Kara, etkinlikle ilgili olarak şunları ifade etti:

"Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezi'nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlama Etkinliğine Oda olarak katılmaktan ve geleceğin berberlerinin mesleki gelişimlerine olumlu katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü büyük bir özlem ve saygıyla anıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun."

 Kara ayrıca, konuşmasının devamında AhiEvran Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Nizamettin Gökmen'i, Ankara Berberler Odası olarak kendilerini anlamlı bir şekilde kutlamaya davet ettikleri için teşekkür etti. Bu etkinlikler, Türkiye'nin tarihine ve Cumhuriyet'in kuruluşuna özel bir vurgu yaparak kutlama coşkusunu artırıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.