Arabası Olan Emekli Yozgatlıya Artık Tamamen Ücretsiz Oldu
Yayınlanma:
Güncelleme:
Ziraat Bankası, emekli müşterilere yönelik promosyon kampanyasını güncelleyerek, arabası olan emeklilere tamamen ücretsiz hizmet sağlayacağını duyurdu. Bu adım, yıllardır ödenen paraların artık emekliler için ücretsiz olacağını gösteriyor.
Banka yetkilileri, yeni kampanya detaylarını açıklayarak, ilk kez emekli maaşı alacak müşterilerin Ziraat Bankası'nı tercih etmeleri halinde bir yıl boyunca geçerli olacak avantajlardan faydalanabileceklerini belirtti.
Maaş Promosyonu Artırıldı, Ek İmkanlar Sunuldu
Emekliye ödenen maaş promosyonu 12 bin TL'ye yükseltildi ve emeklilere ek imkanlar sunuldu. Bu imkanlar arasında kampanyalı vadeli mevduat faiz avantajı da yer alıyor.




Bu kampanyadan faydalanmak isteyen emeklilerin, emekli maaşlarını Ziraat Bankası'na taşımaları ve 3 yıllık maaş promosyonu sözleşmesi imzalamaları gerekiyor. Bu adımların ardından emeklilere 12 bin TL promosyon tutarı ve ücretsiz HGS hizmeti sunulacak.
Kaynak:Haber Merkezi
Resmi İlanlar
Sorgun Haber



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.